icon

Bolesť prsníkov v 6. týždni

lus2909
17. dec 2014

ahojte babiky moje poradte som v 6tt a 6 dni a nenormalne ma bolia prsia nie je to skoro? bez podpiry sa nepohnem ani v noci ked spim no nic len vydrzat hehe 🙂 dakujem

siska53
17. dec 2014

@lus2909 nie je. Pri malom ma tiez neskutocne boleli. Kedze u mna to bol jeden z predms priznakov a davali sle si pozor,absolutne som netusila,ze som tehu. Ono sa to casom upravilo a uz tak neboleli. Ale v cca tom tyzdni (to som este len zacala sipit,resp.dufat,ze to bude tehi a nie ine mnou stanovene diagnozy) ma boleli neskutocne.

lulu1981
17. dec 2014

Mnaa neskutocne bolel a bradavky som mala take ako keby som uz kojila. Ale ked itelo zvykne na hormony prestsne to boliet

lussya
17. dec 2014

Mn tiez brutal bolia. Ani na bruchu spat nemozem. A ked spim na boku, tak si ich musim podkladat vankusom...

slonicatko26
18. dec 2014

Mna tiež neskutočne bolia, bez podprsenky sa nepohnem, a v noci nemôžem spať na bruchu. Aj ked sa sprchujem a prúd vody ide na ne, tak neskutočne to bolí, sú veľmi citlivé. Snaď to čoskoro prejde.

dunatena
18. dec 2014

ja som tiez v 6tt a mam pocit, ze moje prsia maju hadam uz 100 kil, musela som si aj nove podprsenky kupit, lebo sa uz do ziadnej nezmestim... 😉

tjaden
18. dec 2014

@lus2909 ahoj u mňa to začalo už v 4tt ale nebolo to tak moc zlé len na dotyk boleli na bruchu som spať nemohla ani na boku len na chrbte