Bolesť prsníkov v 6. týždni
ahojte babiky moje poradte som v 6tt a 6 dni a nenormalne ma bolia prsia nie je to skoro? bez podpiry sa nepohnem ani v noci ked spim no nic len vydrzat hehe 🙂 dakujem
Mnaa neskutocne bolel a bradavky som mala take ako keby som uz kojila. Ale ked itelo zvykne na hormony prestsne to boliet
Mn tiez brutal bolia. Ani na bruchu spat nemozem. A ked spim na boku, tak si ich musim podkladat vankusom...
Mna tiež neskutočne bolia, bez podprsenky sa nepohnem, a v noci nemôžem spať na bruchu. Aj ked sa sprchujem a prúd vody ide na ne, tak neskutočne to bolí, sú veľmi citlivé. Snaď to čoskoro prejde.
ja som tiez v 6tt a mam pocit, ze moje prsia maju hadam uz 100 kil, musela som si aj nove podprsenky kupit, lebo sa uz do ziadnej nezmestim... 😉

@lus2909 nie je. Pri malom ma tiez neskutocne boleli. Kedze u mna to bol jeden z predms priznakov a davali sle si pozor,absolutne som netusila,ze som tehu. Ono sa to casom upravilo a uz tak neboleli. Ale v cca tom tyzdni (to som este len zacala sipit,resp.dufat,ze to bude tehi a nie ine mnou stanovene diagnozy) ma boleli neskutocne.