icon

Bude už niečo vidieť na sone v 6. týždni?

kuko7
13. máj 2013

Ahojte, chcem sa spytat, ci mozem nieco ocakavat na uzv v takomto tehu obdobi,,,dakujem za vase skusenosti, ci odpovede 🙂

natalinka98
13. máj 2013

My sme mali 6+0tt 3,3 mm a už bilo srdiečko 🙂

hajajanka
13. máj 2013

U mna 6+1 srdiecko bilo a aj som ho krasne pocula (ale je pravda, ze sme velkostou zodpovedali 6+5).

blevka
14. máj 2013

ak si skutočne 6+1tt (ak si nemala posunutu ovu) tak už by mohlo byť. Mne 6+2 bolo vidieť srdiečko 🙂

uhnakova
14. máj 2013

Ja som bola 6+5 tt a srdiecko uz bilo ako zvon 🙂

tiumen
14. máj 2013

nám v 5tt+5 bilo krásne srdiečko 🙂

misela36
14. máj 2013

Aj ja som bola v 5.týždni.Videla som fazuľku aj som počula ozvy. 🙂

katulienka01
14. máj 2013

Mne v piatom týždni ešte srdiečko nebolo počuť, ale tak bud. týždeň už sa hádam dočkáme 🙂 Neviem sa dočkať 🙂

ejkapod
9. jún 2013

Ja som bola 5t+3 a bolo vidieť ešte len vačok, najblišie idem 26.6. to by som mala byť 8t+3, tak už snad bude srdiečko biť ako zvon 🙂

deaneira
16. jún 2013

ja som bola v 6tt +5 a nebolo vidiet nic len prekrvenu maternicu, robili mi potom test krvi na HCG a ten yvsiel pozitivne, idem zase o tyzden...to budem v cca uz 7 + 3

simonne1
17. jún 2013

ja som bola v 8 tt+4 a srdiecko bolo vidiet ako bije

dejna13
21. jún 2013

ahojte, ja som bola dnes, 5tt+5 a doktor potvrdil ´malinku tehotnost´, co je asi tak ako ma byt, kedze mam posunutu ovu (cyklus 33-34dni). Mam prist o 12 dni - to bude 7tt+2. Hadam bude vsetko v poriadku a srdiecko uz bude pekne bit. Povodne chcel, aby som prisla az o mesiac, ale miname sa kvoli dovolenkam.

whiterosses
21. jún 2013

ešte toho veľa nevidíš, ja ked som bola tehu a bola som na sone videla som len vačok .. dr mi zobrala krv aby sa mi to potvrdilo, a potom ma neskôr poslala na sono kde môj priateľ videl babatko .. mne ho ukázal dr tak zblízka, že stehno atd ja som toho až tak moc potom nevidela kedže zblízka a všetko mi vysvetľoval

janinna11
21. jún 2013

Ano, urcite uz bude vidiet, minimalne sa ale vyluci mimomaternicove tehu a potvrdi, ci je vsetko ok. Ja som bola v 6tt a bolo pekne vidiet vacok, aj fotku som dostala a aj srdiecko sme poculi. No tehu knizku som dostala az asi po 10tt, nakolko mi hned doktor povedal, ze si to mame s partnerom nechat pre seba, pretoze v dnesnej dobe je to zial tak, ze vela zien potrati spontanne a ze mame pockat aspon do 12tt s oznamenim tehu rodine. My sme to ale nastastie v oboch pripadoch zvladli 🙂🙂🙂

martina170107
16. júl 2013

ahojte maminky a budúce maminky 🙂 takže ako tu čitam tak kedže som 5tt+3 tak zajtra u doky mám nejakú šancu niečo zistiť a potvrdí sa mi ehu ano? joj taká som šťastná a nedočkavá lebo konečne sa nám znova podarilo po roku a pol otehotnieť 🙂

tonjadabik2
10. sep 2013

cem sa opytat. ako zacat.. minuly mesiac 2 dni ms.pred ms som mala vysoke teploty dlhu dobu. pred prichodom ms dva dni pred ms mi klesla teplota a prisla ms ale bola len 2 dnova..potom 2 dni nic a potom len trosku na vlozke a zase spinenie..dnes mi mala skoncit..ale len spinim kedze som mala len 2 dni ms.. moja dnesna teplota je 36,7..vraj klasika.. poradite??? dakujem za odpovede ak by som bola tehu tak mi to vychadza tiez na 6tt..

dari226
10. sep 2013

0,32cm boli vidno u mna pri prvom necelych 5 tyzdnou,nezabudnutelne 😉

domik90
11. sep 2013

ja som posledne bola v 5tt+2 na sone, veľkosť 7,81mm, no srdiečko nebolo počuť alebo lepšie povedané srdiečka?

jeemima
11. sep 2013

ja som bola v 5tt a bolo vidno dva vaky a v jednom uz mini pidi chrustika ....a potom v 7 tt dva vaky a dve krasne srdiecka ;)

laska1982
24. sep 2013

ahoj..ja som 5+0 a vcera som bola na sono a bolo vidiet fazulku, zatial bez srdiecka...zasa idem na sono o tyzden, hadam bude uz aj srdiecko.. 🙂

anetkaadamko
26. sep 2013

aj ja mám termín 27.5.2014.................

dadkaabarino
30. sep 2013

ahojte ja som bola dnes u gynekologičky a potvrdila mi tehu cca 6tt ale ešťe nebolo počuť srdiečko tak mám prist 28.10 tak dúfam že všetko bude dobre 🙂

kinna
Odpoveď bola odstránená
vivienn86
3. okt 2013

Ahojte žienky, ja som bola na sono tento týždeň v 5tt + 4 a bolo vidno zatiaľ ešte len vačok a fazuľka má zatiaľ len 2mm, ale problém je ten že mi doktor nepovedal v ktorom som týždni je to normálne? To som si len zistila na internete podľa prvého dňa poslednej menštruácie ale keď som sa ho nato spýtala, povedal mi len že to mu ešte neukázalo aký týždeň lebo je to ešte maličké. Ale bežne tu vidím že už máte z týždňa ako máme my aj fotky a pod. a my nič. Upokojuje ma len to že povedal že vyzerá všetko v poriadku a dal mi už aj tehotenskú knižku, dokonca v nej mám aj termín pôrodu ktorý sedí podľa výpočtu tehu kalkulačky na nete tak mi nejde do hlavy prečo mi podľa toho výpočtu neurčil aj týždeň tehot. Stalo sa to niektorej z Vás? Neviete mi poradiť? Behá mi to v hlave...

vejavika
4. okt 2013

@vivien No ahoj aj ty si mala posledny menzes 24.8?Ja som tiez tvoj pripad,pri doktorovi som bola na 3 den po meskani lebo som akurat nastupovala v novej praci mimochodom,tak by som sa k nemu nemala ako dostat,tehu predpokladal a mam prist v pondelok,tak by uz mohlo byt vidiet nieco viac.tie tyzdne pocitas asi spravne,ja som to tiez tak usudila.

kristi84
9. okt 2013

čaute baby 🙂 Ja som bola dnes na sone a som 5tt+5. Vraj o týžden pozadu vzhladom na posledny menzes čo vraj suvisi s mojím nepravidelnám a dlhším cyklom. Bola už vidieť aj akcia srdiečka ale počut ho ešte nebolo. Som objednana zasa o týžden.