Cesta autom v 6tt
Baby, šoférovali by ste 3 hodiny v 6.tt? Neviem sa akosi rozhodnúť.... Ešte nemáme potvrdené ❤️ Na ultrazvuk idem až 6+4tt
Lebo? Ja som soferovalado az do nastupu na md, ved nemas nohu zlomenu😊
Asi som príliš úzkostlivá 😂 Ok sak len som si to potrebovala potvrdiť, že nemusím vymýšľať stále somariny 🤪👍🏻 Ďakujem
Tehotenstvo nie je ziadna choroba, ja som sa v prvom trimestri normalne lyzovala, soferovanie je v porovnani s tym oddychovka.
Ja som v 6. týždni ani nevedela, že som tehotná. Robiť môžeš to čo doteraz. Samozrejme keby si mala nejaké komplikácie, tak fyzická námaha nie, ale šoférovanie si myslím, že je úplne v poriadku.
äääääääh? Noooo ked si anstavis v tom aute teplotu na 40 stupnov tak radsej nie. Ale to ani ked by si nebola tehotna. Pre pana Jana, to co ta napada? Ja som 7--8. tt bola na Swimcamp na Lanzarote. tyzden riadnag malacca. odplavala som 25 km. O odbehnutych km ani nehovorim. A co sa mi stalo? len to, ze moja trojrocna dcera uz plava ako maly boh. neboj, ak nemas problemy, tak sa tebe ani fazulke nic nestane.
Ja som robila vodičský v 4 mesiaci😅tehu
@stehli ja som soferovala do cr 6hodin v 5tt . Den pred odchodom som zistila že som tehu.
Mne ked bolo zle, najviac mi pomahalo soferovanie a pri tom pustena hudba/audiokniha. A moje decko by sa kazdy den najradsej vozilo v aute 😄 asi nahoda 😄
Ja som šoférovala Po BA aj v siedmom mesiaci, ved keď to nič nie je a prestávky môžeš robiť ako chceš. Do pôrodnice som sa tiež odviezla a aj z nej.
V siedmom mesiaci som šoférovala skoro 600 km ozaj sa nemáš coho báť 😀
Ja som v 12tt prešla 1300 km a v pohode 🙂 ďalšia cesta ma čaká o týždeň 🙂 netreba to preháňať s tými obavami.
V pohode. Kolko zien ani nevie ze su tehotne este v tomto tyzdni 😃. Skor by som neletela. Ale soferovat v pohode.
Moje nervy 🤦🏼♀️
Rob vsetko, kym fyzicky mozes.
Ja som v 5-6tt aj letela, aj soferovala. Potom som zacala zvracat celeee dni, kazdy den a odvtedy som uz 3mesiace realne na lozku/na infuzkach, nic nerobim nikam nechodim lebo nemam sil.
Takze si uzivaj tehotenstvo ako sa da!
Práve nad týmto príspevkom mi zastal rozum.. 🙄🙄 nikdy by som si nemyslela, že toto niekoho napadne..
Ja soferujem v praci takmer denne, pokial nemam brucho ako balon, tak preco by som nemala soferovat? V siestom tyzdni by to preco malo byt na prekazku? Nechapem, co ta viedlo k tymto uvaham....
Ahoj,
ja som v 5.tt absolvovala dovolenku v Chorvátsku autobusom, síce som nesoferovala, ale myslím, že 3h zvládneš. Bežne som šoferovala v tehotenstve, až do porodu...
Sprav si po 1,5h prestávku...
Jeeemine 🤦♀️,som v 9 mesiaci a soferujem.
mozno ma vysmeju...no pocula som od kamosky, ze jej neodporúčali cestu autom kvoli rizik.tehu a otrasom. Ale ona skutocne prelezala s nohammi nahor..pohyb po schodoch=krvacanie, skratka velmi rizikova

A prečo nie? Pokiaľ by ma nič nebolelo... kľudne