Cestovanie k moru v prvom trimestri tehotenstva
Tehotenstvo zatial bez komplikacii. Sli by ste? V nejakom 8-11 tyzdni? Do vyspelej europskej krajiny. Autom s prestavkami
Jasne. Ak sa citis dobre...
Ale jasné, že by som šla. Je to na dlhú dobu jedinečná príležitosť, kedy si užijete s mužom ešte sami dovolenku 😊
áno... len nie zas moc ďaleko
keby mi nebolo zle, tak hej
Ja nie, ale ja som do stvrteho mesiaca zvracala a bolo mi zle, navyse, bola som na rizikovom. Ja som poriadne ani z bytu nevysla.
Pokiaľ nemáš komplikácie kľudne.
Áno, bola som. Aj v prvom trimestri, aj v druhom aj v treťom 😅 všetko bolo v poriadku a mala som súhlas doktora.
Ano, stokrat ano
Jasne, žiadny problém. Si tehotná nie smrteľne chorá . Predpokladám že ak rozmýšľaš nad cestou, že nie si na rizikovom
Prestávok si urobíš koľko chceš, poprechadzas sa, doplníš vodu, zastanem na jedlo, …
Áno, bola som dokonca dvakrát, na začiatku aj na konci prvého trimestra. Autom v Chorvátsku.
Jasne, bola som v oboch tehotenstvach, pri prvom úplne na začiatku Road trip do Čiernej hory. Tam my aj začali nevoľnosti, tak to po ceste naspäť nebolo úplne dobré. V druhom tehotenstve na Sicilii, letecky, to som vychytala lepší čas a len som si raz po príchode na letisko musela odskočiť ku palme, ale potom už bolo všetko ok. A pri mori je vždy tak nejak lepšie.
Bola som počas tehotenstva na viacerých dovolenkách, aj keď som ešte ani nevedela, že som tehotná. Aj autom, aj letecky. A boli to tie najlepšie dovolenky, užila som si ich, vypla hlavu. 🙂 Lekárka mi to schválila, tiež mám tehotenstvo bez komplikácií.
zbytocne doma sediet, chod
Ak si bez komplikacii nevahaj. Navyse EU, dostupna zdravotna starostlivost. A poriadne si to uzi! ♡

Ja som bola v treťom mesiaci letecky na sicilii. Aj v mori som sa kúpala. Všetko bolo ok.