icon

Cestovanie k moru v prvom trimestri tehotenstva

5. júl 2025

Tehotenstvo zatial bez komplikacii. Sli by ste? V nejakom 8-11 tyzdni? Do vyspelej europskej krajiny. Autom s prestavkami

jaja1979
5. júl 2025

Ja som bola v treťom mesiaci letecky na sicilii. Aj v mori som sa kúpala. Všetko bolo ok.

luckajozko21
5. júl 2025

Jasne. Ak sa citis dobre...

denkabemommy
5. júl 2025

Ale jasné, že by som šla. Je to na dlhú dobu jedinečná príležitosť, kedy si užijete s mužom ešte sami dovolenku 😊

deti95060810
5. júl 2025

áno... len nie zas moc ďaleko

reanda
5. júl 2025

keby mi nebolo zle, tak hej

martinkatinka
5. júl 2025

Ja nie, ale ja som do stvrteho mesiaca zvracala a bolo mi zle, navyse, bola som na rizikovom. Ja som poriadne ani z bytu nevysla.

januska12323
5. júl 2025

Pokiaľ nemáš komplikácie kľudne.

lucia13022023
5. júl 2025

Áno, bola som. Aj v prvom trimestri, aj v druhom aj v treťom 😅 všetko bolo v poriadku a mala som súhlas doktora.

majlo1234
5. júl 2025

Ano, stokrat ano

pribinak
5. júl 2025

Jasne, žiadny problém. Si tehotná nie smrteľne chorá . Predpokladám že ak rozmýšľaš nad cestou, že nie si na rizikovom

Prestávok si urobíš koľko chceš, poprechadzas sa, doplníš vodu, zastanem na jedlo, …

katesocka
5. júl 2025

Áno, bola som dokonca dvakrát, na začiatku aj na konci prvého trimestra. Autom v Chorvátsku.

bubuzu
5. júl 2025

Jasne, bola som v oboch tehotenstvach, pri prvom úplne na začiatku Road trip do Čiernej hory. Tam my aj začali nevoľnosti, tak to po ceste naspäť nebolo úplne dobré. V druhom tehotenstve na Sicilii, letecky, to som vychytala lepší čas a len som si raz po príchode na letisko musela odskočiť ku palme, ale potom už bolo všetko ok. A pri mori je vždy tak nejak lepšie.

kavenkaa
5. júl 2025

Bola som počas tehotenstva na viacerých dovolenkách, aj keď som ešte ani nevedela, že som tehotná. Aj autom, aj letecky. A boli to tie najlepšie dovolenky, užila som si ich, vypla hlavu. 🙂 Lekárka mi to schválila, tiež mám tehotenstvo bez komplikácií.

zobaka
5. júl 2025

zbytocne doma sediet, chod

selena_luna
7. júl 2025

Ak si bez komplikacii nevahaj. Navyse EU, dostupna zdravotna starostlivost. A poriadne si to uzi! ♡