Čo môže znamenať slabo hnedý výtok v 8tt?
Ahojte dievcata, som v 8 tt a vcera a dnes mam rano trochu slabohnedy vytok ( je to na intimke mozno o velkosti nechta)..Mam to len rano a len jednu skvrnu a cely den nic...Keby je to viacej uz som na pohotovosti ale je to len rano a jeden flak.tak teraz furt rozmyslam ci ist alebo az pondelok doktorovi..
@vektricka16 nemusi to byt nic .. vytok niekedy byva .. ale pre pokoj v dusi zajdi na pohotovost .. za to nic nedas a budes istejsia ..
Toto iste som mala aj ja a mam predpísané tabletky 🤷🏻♀️
@vektricka16 nemali ste sex ? Vtedy zvykne .. inak nechcem strasit ale ak by si mala bolesti a preslo by spinenie do jasnej krvy tak to moze byt zacinajuci potrat ako to bolo u mna .. popripade povedz niekomu nech ti zbehne kupit ascorutin je to C a stahuje to cievy a zabranuje krvacaniu druhe tehotenstvo som na nom bola polku .. v pribalovom letaku je ze sa nedoporucuje pri tehotnych ale neboj oni len nerobia vyskum na tehotnych tak aby sa kryli tam napisali toto. Moja gyn ma ubezpecila ze to nemoze ublizit .drzim prsty
mala som slaboruzovy a sla som k lekaROVI radsej dal dufaston. pre istotu by som sla moze a nemusi to byt nic ale istota je gulomet.
asi by som tiez zbehla na pohotvost. vysetria a mas pokoj 🙂 drzim palce
@vektricka16 no dievcata bola som na tej pohotovosti..ako uplne ,,prijemny,, doktor tam bol...ale dal mi duphaston a ascorutin som si mala kupit...
Hej,ascorutin aj mne kázali brať keď som spinila v 1.trimestri...ja som šla s krvou a nedali mi duphaston hneď...až.ked som šla až.s.druhym.krvavym spinenim.mi niečo pichli,predpísali duphaston a kázali brať ascorutin...inak mne sa zdá,že hnedý výtok je len stará krv čo sa vyplavuje,ak je to jasná červená krv,vtedy to môže byť vážne...ale aj tak choď radšej nech ťa pozrú...našťastie to moje spinenie nebolo vazne a máme dcérku...zato prvé tehotenstvo nedopadlo dobre,to som mala.spontánny potrat v 10tt a vtedy to krvácanie bolo sprevádzané silnými bolesťami...ak nemáš bolesti,snaž sa byť v kľude,ak prídu,utekaj k dr
Ja som tak mala v 8tt a bol to hematom na maternici. Mala som kludovy rezim a preslo to. Potom som mala este v 19tt hnedu krv a isla som k lekarovi a povedal ze asi prakla nejaka cievka pri raste maternice. Hneda krv je stara krv co sa odplavuje, zle by bolo, keby bola jasnocervena.

@vektricka16 ako chceš.... Nemusi to byť nič vážne ale môže to byť začínajúci potrat.... .. Ja osobne by som vybehla.