icon

Čo ste nejedli v tehotenstve a prečo?

18. júl 2022

čo vám pomohlo sa toho vzdať?

terez246
18. júl 2022

Pri prvom som nejedla podľa odporúčaní surové ryby, plesňové syry a takéto druhy jedál a nejedla som pečivo, lebo ma pálila záha z neho. Pri druhom zjem, čo si stihnem uloviť pri ročnom dieťati. Nie je čas rozmýšľať či je to ok. 😂

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
karhu
18. júl 2022

plesnovy syr, surove maso, alkohol, cigarety a ine fajnotky vs dieta, tazka volba😕

sissy27
18. júl 2022

ničoho som sa extra vzdávať nemusela, alebo teda asi len tataráku, ale ten tiež nejem každý deň, takže to nebola nejaká obeta.
Plesňové syry, surové ryby nejem ani bežne, nefajčím, tvrdý alkohol pijem naozaj len príležitostne, takže ani to ma "nebolelo".
Nemala som ani problém s nejakým nechutenstvom alebo nevoľnosťami, takže pre mňa sa tehotenstvo nijako nelíšilo od bežného života, fakt v ničom. Aj do práce som chodila stále rovnako.

vanda323
18. júl 2022

Nejedla som sushi mám ho rada ...
Inak všetko

mamamasama
18. júl 2022

V podstate som prestala jesť len surové mäso, nepasterizované mliečne výrobky a konzumovať alkohol, či cigarety. Inak som sa extrémne nevzdala ničoho. Prestalo mi však chutiť sladké a začalo chutiť ovocie.

cimage
18. júl 2022

Kavu som nepila par mesiacov, vobec som nemala na nu chut a bolo mi z nej zle. Inak som jedla asi vsetko ako aj predtym, aj plesnivy syr na pizzi raz za cas, iba surovy nie.

deti95060810
18. júl 2022

jedla som všetko - s mierou. Obmedzovala som sladkosti a kolové nápoje - ktoré milujem...
Dávala som si pozor na váhu aby som až tak moc nepribrala. Pri poslednom 4 tehu som bola neustále v strese, jedla som menej - pribrala som 10 kg a vtedy som na váhu vôbec nepozerala...

beata_k
18. júl 2022

Salamu, plesnovy syr a bryndzu. Nic nepasterizovane a nic co nie je tepelne upravene. Inak uplne vsetko. A co mi pomohlo sa toho vzdat? Zdravy rozum.
Samozrejme alkohol nie. A nefajcim aj tak.

alina765
18. júl 2022

Ja nejem mäso tiež neviem prečo🤔.
Od mala som mäso jedla, len keď som ostala tehotná tak tak nejem.( Som 10+5tt)

kitti26
18. júl 2022

Ja som si pred tehotenstvom ani deň nevedela predstaviť bez kávy a teraz na ňu vôbec nemám chuť. Plesnivý syr nejem a jedla so surovým mäsom

kris_tin257
18. júl 2022

Plesňové syry surové mäso sushi a kávu a obmedzila sladkosti 😊

ropucha6
20. júl 2022

Jedine, co nejem, je tatarak a nepijem alkohol (ani mi nejde chut). Plus sushi som obmedzila na cca par kuskov tak raz za mesiac 🙂 syry jem vsetky, toho sa nevzdam, aj klobasu aj brundzu. snazim sa strazit si kofein (jedna kava a jeden cierny caj). Inak nic.

zuzi0911
1. aug 2022

Nikdy som sa ničoho nevzdala...jedla som to co si telo žiadalo....