Gestačný vak v 6. týždni tehotenstva
Ahojte, čítam všetky podobné diskusie ale väčšinou to dopadlo zle.
Podelil by sa niekto somnou aj po pozitívne skúsenosti?
Lekár za vyjadril že tehotenstvo mešká cca týždeň.
6+1 bol vidno iba gestačný a mal 8mm.
Dal tomu čas do 7+1 (čakám na posledné sono).
Keď tam nebude aj žltkový a embryo plus akcia srdiečka, idem na kyret.
Prosím vás o pozitívne skúsenosti ale aj tie negatívne kľudne. Ďakujem 😊
Tak ja mám aj, aj. Na poslednú kontrolu v 9 tt, som nestihla ísť, spustil sa mi potrat. Prázdny gestačný vak. Následne tehotenstvo síce už bolo v 5 tt vidno plod, no akcia až kolo 8 týždňa. Držím palce nech všetko dobre dopadne.
@rybkoava ten prvý prípad ma mrzí a k druhému Vám gratulujem 😊
Tiež mám jedno zdravé tehotenstvo za sebou ale vtedy bolo všetko v poriadku.
Teraz to podla mňa nedopadne dobre. Chcem este tých pár dní veriť že sa môže aj niečo dobré udiať a preto Vám ďakujem že ste sa podelili somnou o túto skúsenosť 🙂
Prvé v 7 tt,nevidel nič len gestacny a nejakú malú "šupinky"tak to nazval,na následnej kontrole bez zmeny,takže smer nemocnica a kyret v 9tt.druhe tehotenstvo v 7tt ,tam sa nechcel moc vyjadrovať,lebo tam nič moc nevidel,poslal ma hneď do nemocnice na kontrolu,tam videli všetko krásne,aj akciu srdiečka.momemtalne som 34 tt
Prvé v 7 tt,nevidel nič len gestacny a nejakú malú "šupinky"tak to nazval,na následnej kontrole bez zmeny,takže smer nemocnica a kyret v 9tt.druhe tehotenstvo v 7tt ,tam sa nechcel moc vyjadrovať,lebo tam nič moc nevidel,poslal ma hneď do nemocnice na kontrolu,tam videli všetko krásne,aj akciu srdiečka.momemtalne som 34 tt
@esther100 nepamätáte zi možno veľkosť gestačného aj v prvom aj v druhom prípade?
A tiež Vám gratulujem, čoskoro rodíte 😊
Ja viem že to je strašne individuálne ale len zisťujem či je správne veriť v to že to ešte bude ok.
Alebo sa mám rovno pripravovať na kyret 🙂
Vôbec si nepamätám veľkost.lepsie je byť pripravená na všetko
Ja som bola u dr v pondelok, bola som 6+5 ale tiez nebolo vidno babo, gestacny ma 22mm a len zltkovy bol. V minulom tehotenstve videl prvykrat babo 6+6, kontrolu mam o 2 tyzdne. Neboj urcite to bude dobre,
Ja som bola u dr v pondelok, bola som 6+5 ale tiez nebolo vidno babo, gestacny ma 22mm a len zltkovy bol. V minulom tehotenstve videl prvykrat babo 6+6, kontrolu mam o 2 tyzdne. Neboj urcite to bude dobre,
@moni106 ahoj, ako si prosím dopadla? Som na tom podobne 6+6 a vidno bolo len gestacny vak 20mm a zltkovy ale plodik zatiaľ nie 😏

Tak ja mám aj, aj. Na poslednú kontrolu v 9 tt, som nestihla ísť, spustil sa mi potrat. Prázdny gestačný vak. Následne tehotenstvo síce už bolo v 5 tt vidno plod, no akcia až kolo 8 týždňa. Držím palce nech všetko dobre dopadne.