Hcg 1200 na sone nič nevidno, a hnedé špinenie. Možné chem.teh alebo mimomaternocové?
Ahojte .. v minulosti som prekonala tri chem. Tehotenstva. Momentalne mam hcg 1200 a na sone neni absolutne nic vidno. Som 44. DC cize dva tyzdne mi meska menstruacia. Prvy tyzden som meskania som mala krce druhy tyzden uz aj spinenie a vcera taktiez trochu krvy. Gynetkologicka povedala ze to nevyzera dobre. Zatial somnu nemoze nic robit lebo nevie co to znamena. Zajtra idem na vysetrenie a na dalsie odbery
@nikasyk ani si nevies predstavit ako sa bojim. Mala si aj bolenie na jednej strane brucha?
@mishka261192 najskôr nie, chodila som každý druhý deň na sono a hcg, ale po pár dňoch začali dosť silné bolesti, tak som letela na pohotovosť a do hodiny som už ležala na operacke. Ak máš bolesti, tak bež radšej do nemocnice...
A kde si ho nakoniec mala vo vajcovode?
@mishka261192 áno, v pravom vajcovode, museli mi ho zobrať..
@mishka261192 ja predpokladám mimomaternicove. Nad 1000hcg už vidia v maternici niečo...ked nevidia nič... bude inde....+spinenie+bolesti... podľa mňa ide o mimomaternicove
Pri biochemickom hcg klesa a príde ms.. na ultrazvuku nič nevidno Le bo sa ani nedostane nad 1000hcg.... toto konci skôr ako zacne
@blontimka no aj ja si myslim .. najhorsie je ze lekarka zatial somnou noc nemoze robit uvidi sa az zajtra ze ake bude hcg...ta neistota je najhorsia.
@mishka261192 ani gestačný vak nie je vidno?
@lufinka56 nie nic
@mishka261192 ked je hcg tak vysoke,tak v pripade mimomaternicoveho by aj to mali uz vidiet. Ja som mala nieco obdobne,hcg cca 2400,doktor nic nevidel,ani gestacny - hcg mi zacalo klesat, o par dni som zacala krvacat, pricom islo o samovolny potrat. nebolo potrebne ani cistenie. Jednoducho sa plodik neujal - avsak o mesiac som uz bola tehotna opat a mam zdrave dieta
Ja som mala hcg 4000 a nič nevideli.. nakoniec mimomaternicové
Tak nakoniec to bolo mimomaternicove. Nasli to v lavom vajcovode
@mishka261192 posielam objatie! ❤️
@mishka261192 je mi to veľmi ľúto 😟 veľa síl prajem a skoré zotavenie ❤️
Verím, že raz sa budeme tešiť z malých uzlíčkov ❤️

Nechcem strašiť, ale presne toto isté som zažila 4 týždne dozadu... Mimomaternicové to bolo 😪
Ale držím moc moc prsty, aby bol u teba šťastnejší koniec ❤️