icon

HCG na 19 DPT

erikap4
15. nov 2022

Ahojte, idem si po váš názor. Včera som bola ako samoplatca na odbere krvy - HCG 835 (19DPT).
Na 14DPT som mala 342.
Nestúpa to tabuľkovo, ako by malo.
Mám sa pomaly zmieriť s tým, že to nevyjde? Alebo najdu sa tu nejaké kočky, ktoré sú na tom podobne ako ja a bojuju dalej s fazulkou?
(Volala som aj do centra, ale tam mi sestricka povedala, že to je v poriadku. 🤷‍♀️)

diaalex
15. nov 2022

@erikap4 podľa mna chod k lekárovi, nech pozrie či je akcia ❤️ Alebo zisti v ktorom tt si. My ti ultrazvuk nespravíme

erikap4
autor
15. nov 2022

@diaalex vážne? 🤣
Na ultrazvuk idem 30.11. Len ma zaujimalo či niektorá sa tu nájde čo mala take podobne hodnoty a je naďalej tehotná 🤌🏼

diaalex
15. nov 2022

@erikap4 môže byť že to skončilo zle a môže byť že dobre. Tak sa podľa čoho chceš riadiť? 🙈

erikap4
autor
15. nov 2022

@diaalex 🙈🙊🤚

tessa2299
15. nov 2022

@diaalex to nemyslis vazne? Posielat zenu ku dr na akciu srdiecka?? 🤔 ved je este skoro. A pri takomto hcg byva malo kedy viditelny GV a nie to este srdiecko....

erikap4
autor
15. nov 2022

@tessa2299 preto som sa radšej zdržala komentára 😂😂😂
Mne išlo len o to, že či bol niekto na začiatku v podobnej situácii ako ja. Lebo som si vedomá že to HCG nerastie tabuľkovo. A chcela som vedieť ako podobne prípady dopadli alebo pokračujú 😊

tessa2299
15. nov 2022

@erikap4 mne to je uplne jasne. Urcite bude vsetko v poriadku 😊 ale na otazku ti odpovedat neviem, lebo ja som po kete bola len raz na krvi 🙂 drzim palce 🍀

diaalex
15. nov 2022

@tessa2299 tak načo rieši tehu? 🙈 Jemine dobre že už po sexe nejde na hcg 🙈

erikap4
autor
15. nov 2022

@diaalex ty si dobre mimo🤷‍♀️🤦‍♀️
Prosím ta, ja môžem sexovat koľko chcem a tehotná po sexe nezostanem! Tak prosím ta keď nevieš nepis p….

erikap4
autor
15. nov 2022

@diaalex bohužiaľ nemam v tom take šťastie ako ty, ale zas mi pán bozko evidentne nadelil viac rozumu ako tebe ! 😘 🤌🏼

jzuzka
21. nov 2022

@erikap4 ahoj ja som mala cca 870 - to ked mi 2 tyzdne meskala menstruacia.... a potom cez 3000 po 4 dnoch ale po tych 4 dnoch som aj zacala krvacat tak mi to liekmi zastavili....to hcg kleslo na 630 cca na ultrazvuku nic nebolo vidiet ....takze tak...pisem moju skusenost ale poradit veru neviem , myslim ze to mas ok ale riad sa aj tym co lekar....vsak uvidis...drzim palce

erikap4
autor
21. nov 2022

@jzuzka to mi je ľúto…
No ja už len “pár” dni a idem na kontrolu. Zatiaľ žiadne krvácanie, len som volala prechladnuta 🤦‍♀️

jzuzka
21. nov 2022

@erikap4 dakujem, drzim ti palce a ja rozmyslam nad tretim vkladom embryjka ze kedy ho absolvujem....asi januar si vyberiem uvidim....

jzuzka
26. nov 2022

@erikap4 ahoj tak ako vtedy dopadla kontrola? Co nas nove, ja som mala 15.11. Menzes teraz mam plodne dni a bolieva ma v podbrusku nevies ci je to ok? Snazili sme sa 3 dni zatial...budeme aj dnes ale je to ina bolest ako nenzes taky podtlak v podbrusku no zvlastna....prosim napis co si myslis o tom, dakujem

jzuzka
26. nov 2022

@erikap4 prepac az teraz som zistila ze ba kontrolu ides 30.11....tak daj potom vediet ,,,,