HCG na 19 DPT
Ahojte, idem si po váš názor. Včera som bola ako samoplatca na odbere krvy - HCG 835 (19DPT).
Na 14DPT som mala 342.
Nestúpa to tabuľkovo, ako by malo.
Mám sa pomaly zmieriť s tým, že to nevyjde? Alebo najdu sa tu nejaké kočky, ktoré sú na tom podobne ako ja a bojuju dalej s fazulkou?
(Volala som aj do centra, ale tam mi sestricka povedala, že to je v poriadku. 🤷♀️)
@erikap4 ahoj ja som mala cca 870 - to ked mi 2 tyzdne meskala menstruacia.... a potom cez 3000 po 4 dnoch ale po tych 4 dnoch som aj zacala krvacat tak mi to liekmi zastavili....to hcg kleslo na 630 cca na ultrazvuku nic nebolo vidiet ....takze tak...pisem moju skusenost ale poradit veru neviem , myslim ze to mas ok ale riad sa aj tym co lekar....vsak uvidis...drzim palce
@erikap4 ahoj tak ako vtedy dopadla kontrola? Co nas nove, ja som mala 15.11. Menzes teraz mam plodne dni a bolieva ma v podbrusku nevies ci je to ok? Snazili sme sa 3 dni zatial...budeme aj dnes ale je to ina bolest ako nenzes taky podtlak v podbrusku no zvlastna....prosim napis co si myslis o tom, dakujem

@erikap4 podľa mna chod k lekárovi, nech pozrie či je akcia ❤️ Alebo zisti v ktorom tt si. My ti ultrazvuk nespravíme