Hodnota hCG + beta v 4. týždni
Ahojte, prosim vas, mala by som byt v 4-5tt, test mam +.Lekara na dovolenke. Kedze uz 2 potraty mam za sebou , dala som si urobit na samoplatbu krv hcg.Vysledok mi prisiel v jednotkach IU/l 159.2 . Mam vsak obavy, ze uz by to mala byt vyssia hodnota?
Skusenosti prosim?
Ja som mala v tomto case hcg vyse tisic... ved skus kontrolny odber o dva dni a uvidis
@sally001 a bolo to beta hcg? lebo to sa udava aj v desatinach.
@sunshine_18 dakujem, len toto su ine jednotky , tak neviem, ci to moje beta zodpoveda uvedenemu "klasickemu"hcg , tie jednotky 🤦🏻♀️
Nie myslim ze to bolo klasicke hcg
Ja som mala hcg cca 4-5tt okolo 3500 a hovorili mi že určite dvojičky… a je jedno 💙 no je to individuálne hľadala som diskusie že či je to otaj take veľke a našla som baby ktoré mali hcg vyše 9000 v týchto týždňoch a mali jedno takze je to dosť individuálne tá výška🤷🏻♀️

Vôbec nie ja keď sa m bola v takomto týždni mala som hodnotu 50 o týždeň 1700 a o dva dni 3700 ono bude stúpať určite ja mám tiez dve potraty za sebou hneď mi nasadil medrol duphaston a picham si clexane zatiaľ som v 12tt všetko ok verím že to už dotiahneme do konca 🙂 držím ti palce