Je farbenie vlasov a liek Jox bezpečné v tehotenstve?
Ahojte som chorá , a som v 6. Tyzdni ,strasne ma bolelo hrdlo dala som si jeden strek jox a potom citam ze v tehotenstve to je zakazane. Plus som si farbila vlasy a mama mi vravi ze aj to by sa nemalo v 1. Trimestri.
Celkom sa bojim a este do toho aj tak choroba. Myslite ze sa moze nieco babatku stat ?
Nič sa nestane 🙂 na bolesť hrdla je vhodný napr sprej angin-ex v tehotenstve alebo lišajnikove pastilky, hydropastilky...a čo sa tyka farbenia vlasov ja som si ich farbila bežne počas tehotenstva
Jox si už nedávaj, ja som kloktala iba soľ a brala imunoglukan s rakytníkom. A vlasy sa farbia normálne, len treba šetrné farby bez amoniaku a vyhni sa momentálne značke Syoss - majú nejaký problém so zložením farieb.
Vlasy kludne mozes (farby dnes a farby pred 30 rokmi nech mama neporovnava), jox si uz nedavaj, ale z jedneho streku sa kazdopadne nic nestane.
Väčšina Dr Weiss liekov je vhodná pre tehotné, odporúčam zaobstarať (ja mám vždy sprej, pastilky a k tomu si robím cibuľový sirup). Choroba v tehotenstve je častá a aj viackrát sa opakujúca, zíde sa do zásoby.
Tiež som tehotná a bola som už asi 4x chorá ..keď uz bolo zle veru som si zo zúfalstva dala aj jox, aj dorithricin...bábätko je zdravé, už končím druhý trimester a mám po všetkých možných testoch aj morf.usg...Samozrejme užívať sa to nemá,uz vôbec nie pravidelne v tehotenstve..ale ak si to dáš raz tak sa skutočne nemá čo stať 😊
Ja som.este nevedela ze som tehotna, mala som 40 teplotu, ladovala som sa ibalginom, potom som zistila ze som tehotna. V 5 mesiaci som skoncika s atb, a vlastne cele tehotenstvo som prekaslala.
Pracujem v zdravotnictvez takze pocas tehotenstva som zobrala snad vsetko co islo okolo.
Babatko je zdrave.

Ach bože čo by sa mohlo stať