icon

Je farbenie vlasov a liek Jox bezpečné v tehotenstve?

9. apr 2025

Ahojte som chorá , a som v 6. Tyzdni ,strasne ma bolelo hrdlo dala som si jeden strek jox a potom citam ze v tehotenstve to je zakazane. Plus som si farbila vlasy a mama mi vravi ze aj to by sa nemalo v 1. Trimestri.
Celkom sa bojim a este do toho aj tak choroba. Myslite ze sa moze nieco babatku stat ?

sisska96
9. apr 2025

Ach bože čo by sa mohlo stať

123miaa123
9. apr 2025

Nič sa nestane 🙂 na bolesť hrdla je vhodný napr sprej angin-ex v tehotenstve alebo lišajnikove pastilky, hydropastilky...a čo sa tyka farbenia vlasov ja som si ich farbila bežne počas tehotenstva

michaela329
9. apr 2025

Jox si už nedávaj, ja som kloktala iba soľ a brala imunoglukan s rakytníkom. A vlasy sa farbia normálne, len treba šetrné farby bez amoniaku a vyhni sa momentálne značke Syoss - majú nejaký problém so zložením farieb.

anavixy
9. apr 2025

Vlasy kludne mozes (farby dnes a farby pred 30 rokmi nech mama neporovnava), jox si uz nedavaj, ale z jedneho streku sa kazdopadne nic nestane.

vkatush
9. apr 2025

Väčšina Dr Weiss liekov je vhodná pre tehotné, odporúčam zaobstarať (ja mám vždy sprej, pastilky a k tomu si robím cibuľový sirup). Choroba v tehotenstve je častá a aj viackrát sa opakujúca, zíde sa do zásoby.

obleckodogymu
9. apr 2025

Tiež som tehotná a bola som už asi 4x chorá ..keď uz bolo zle veru som si zo zúfalstva dala aj jox, aj dorithricin...bábätko je zdravé, už končím druhý trimester a mám po všetkých možných testoch aj morf.usg...Samozrejme užívať sa to nemá,uz vôbec nie pravidelne v tehotenstve..ale ak si to dáš raz tak sa skutočne nemá čo stať 😊

ewell13
9. apr 2025

Ja som.este nevedela ze som tehotna, mala som 40 teplotu, ladovala som sa ibalginom, potom som zistila ze som tehotna. V 5 mesiaci som skoncika s atb, a vlastne cele tehotenstvo som prekaslala.
Pracujem v zdravotnictvez takze pocas tehotenstva som zobrala snad vsetko co islo okolo.
Babatko je zdrave.