icon

Je možné biochemické tehotenstvo po potvrdení z krvi?

29. jan 2025

Ahojte baby, asi sa opytam hlúposť.. prosím vás .. keď má žena potvrdené tehu z krvi… môže sa stať ešte, že dojde k biochém tehu ? Som v 4tt a na sone ešte nebolo nič vidieť .. tak sa mi vynárajú kadejake myšlienky … na teste som mala inak krásne do oci bijúce koľajnice .. žiadny duch.
Ďakujem za odpovede.

beata_k
29. jan 2025

Ano

spanielka44
29. jan 2025

Je to mozne a nie len to, je tam veľmi veľa rizík že to nevyjde ale načo sa takto negatívne zamýšľať hneď od zaciatku? Buď rada ze sa podarilo a ver že sa udrží a že bude zdravé 🙂

autor
29. jan 2025

@beata_k ďakujem

autor
29. jan 2025

@spanielka44 veru mas pravdu, ďakujem 🙂

monita12345
29. jan 2025

Ja som bola cca v 7/8 tt a nič na sone nevideli, bola som hospitalizovana aby ma kontrolovali, stále nič nevideli, vraveli že môže isť aj o mimomaternicove tehotenstvo. Nakoniec asi po týždni sa bábo ukazalo . Ja som vždy verila, že o nič zlé nejde.

autor
29. jan 2025

@monita12345 ďakujem Monika za odpoved 🙂

majamat
29. jan 2025

v 4tt je este skoro, nemusi byt nic vidno.

evcagabi
30. jan 2025

V 4tt je uplne zbytocne sono.

mtn112233
30. jan 2025

Ja sa čudujem ze v 4tt nejaký lekár robi sono potom zbytočne stresy že nič nevidno a tak... ja som v piatom týždni len volala doktorke že mam pozitívny test a povedala mi že vyšetrenie skôr ako v 7tt mi robiť nebude takže som bola v 6+5 už aj s bijucim srdiečkom

nika_val
30. jan 2025

Nie je biochemické to keď ti pred meškajúcou menštruáciou vyjde pozitívny test a ms sa aj tak dostaví ?
Ak si už 4tt všetko potom nie je brané už ako potrat ?
Len ma to zaujíma ako to je brané 🤷

Ale autorka neboj sa nič, bola si príliš skoro na sono. V týchto začiatkoch sa snaž o čo najväčší kľud, pohodu a mysli len pozitívne 😊

autor
31. jan 2025

@monita12345 malinky hral už vtedy schovky .. 🙂 ďakujem za odpoved

autor
31. jan 2025

@nika_val asi som sa zle vyjadrila .. lebo sama mám ešte hokej v týchto pojmoch .. kedy / čo … ďakujem za odpoved 🙂

autor
31. jan 2025

@mtn112233
@evcagabi
@majamat ďakujem za odpoved baby … ďalšie sono mi dali o týždeň … čo bude vlastne začiatok 5.tt.. tak som zvedavá

nika_val
31. jan 2025

To je úplne v pohode ja tiež som na začiatku tehotenstva a vo veľa pojmoch som stratená 😃
Inak ja si myslím že aj to sono v 5tt je ešte veľmi skoro... Ja som bola v 6tt a nebolo vidieť plod iba gestačný vak a žlté teliesko
Až v 7tt bol plod nechápem prečo ťa tak skoro volajú
Ja si pamätám ako ma to vtedy vystresovalo keď v tom 6tt nebol plod a nie to ešte tak skoro chodiť ako ty 🤷

autor
31. jan 2025

@nika_val neviem… keď som bola však teraz na sono, nemala som tam ani gestacny vak … možno nejaký speci postup CAR, lebo otehotnela som po iui .. neviem Niki.. a ty si v kt týždni ? 🙂

simona1998
31. jan 2025

Nezľakni sa aj ak nič neuvidia na ďalšom sone , pretože začiatok 5tt je tiež skoro 🙂

nika_val
31. jan 2025

Ahaaa to som nevedela že si sledovaná v car.. ja som myslela že to bežný gynekológ
Ja by som mala byť už v 11t toto je moje druhé tehotenstvo prvé bohužiaľ dopadlo ako potrat..
Vtedy som bola v tom 6tt a nebolo vidieť plod
Teraz ma dr zavolala na prvé vyšetrenie až v 7tt pretože vravela že skôr to nemá zmysel lebo by nič nevidela znovu
Ale teda v car sú určite iné podmienky a postupy takže to už chápem prečo ta tak skoro volajú 🙂
Teraz čakám ešte 2,5 týždňa na ďalšie vyšetrenie (to prvé som mala v 7tt a druhé mi dala až vyše mesiac na to). To čakanie je hrozne a tie myšlienky čo ma prepadajú často taktiež
Ale snažím sa tento krát myslieť maximálne pozitivne akonáhle sa objaví negatívna myšlienka hneď sa snažím ju potlačiť ...pretože pri tom prvom tehotenstve som sa strachovala až extrémne a nebolo to pre mňa vôbec dobre, veď ani to dobre nedopadlo vtedy
Takže preto radím snaž sa byť čo najviac v kľude a bez stresu to ide 🙂 každú negatívnu myšlienku skús nahradiť niečím pekným a hlavne veriť že to bude dobré 😊
Držím palce

petrahl
31. jan 2025

@nika_val 4tt je týždeň, kedy by mala prísť menštruácia

autor
31. jan 2025

@simona1998 ďakujem simonka … dobre vedieť .. si zlata 🙂

autor
31. jan 2025

@nika_val tak to má veľmi mrzí. Že máš aj takuto skúsenosť za sebou :( veru, ako aa hovorí, všetko je v hlave a nemôžeme sa toľko strachovať , lebo si len uškodíme .. držím ti moc palce ☺️🫶

nika_val
31. jan 2025

Psychika je pri ženských veciach veľmi silný pán a často je to viac na škodu ako na úžitok.
Takže kľud, pohoda, v rámci možností vyložiť nohy a veriť že všetko dobre dopadne. 🙂
Ďakujem 😊 a aj tebe držím palce nech to dobre dopadne 🍀