Je možné ísť dvakrát na prvý trimester ultrazvuku?
Moze sa ist 2x na prvotrimestrialny ultrazvuk? Rozny poskytovatelia. Ked su poplatky do vysky 100 eur, tam asi uz nejde na poistovnu nic, alebo? Teda poistovna by to neriesila?
@ailiba nie, moj gynekolog ho nerobi, cize sa jedna o dvoch roznych specializovanych poskytovatelov
Jaj tak, tvoj gynekolog ti iste da nejake kontakty na inych gynekologov, co to robia. Ale pokial ja viem, moja gynekologicka nerobi 2. trimestralny skreening, a tak som isla sukromne a platila som. Ale mozno ti ho vedia urobit aj v statnej nemocnici a bez poplatku. Ale tam cakaj dlhy rad. Mali sme poradnu hned pri takej ordinacii v nemocnici... A teda bolo tam kopa tehotnych a lekar to mal na haku.
Mozes ist kolkokrat chces, ale budes si to platit.
@diewcatqoo musim oznamit, ze je to druhy uz? Poplatky su vsade cca 80-100 eur, takze tam uz by nemala poistovna hradit nic?
@ailiba ja uz objednana som, ale neviem ci mozem ist 2x alebo ten jeden zrusit
Mozes, samozrejme. Kamoska bola tiez 2x, druhykrat si platila 100 eur.
A nie je lepsie ist na trisomy testy ako dvakrat na screening? Tam je ten vysledok isty.
@pato88 vyvojove vady trisomy test nezistuje
A to su ake? Co sa zistuje na tom screeningu? Ja som myslela, ze hlavne NT a teda downov syndrom a ine postihnutia. Mna tiez caka o tri tyzdne.

Samozrejme mozes ist, ale platis si ho potom sama. Tvoj gynekolog ti ho spravi a potom mozes ist aj k inemu gynekologovi aka samoplatca.