icon

Je možný ešte potrat, keď už mám tehu knižku?

sendy55555
6. nov 2022

rychlo sa zmenili okolnosti …nikde neviem take info najsť ďakujem

Strana
z2
petamich
6. nov 2022

UPT bez medicinskeho dovodu je mozny do 12tt, to ci, knizku mas alebo nemas nie je relevantne, relevantna je dlzka tehotenstva

mondolina
6. nov 2022

@sendy55555
záleží od TT

lienka.7
6. nov 2022

@sendy55555 závisí od toho, v ktorom si tt.
Morfo utz sa robi okolo 20-21tt a ak je plod poškodený, tak je možný potrat potom.
Forma vsak závisí od toho, v ktorom si presne tt.
Informuj sa u tvojho gynekológa. A najmä si to predtým dobre premysli, aby si to potom nelutovala (nesudim ta, aby si to tak nebrala) lebo krok späť uz možný nie je.

jjanulienka
6. nov 2022

To si tehotná už zas?🤔

fineta
6. nov 2022

Ďalší výmysel... Vrece sa tu s nimi v poslednom čase roztrhlo. Škoda, že v takejto vážnej téme. Ľudia už nemajú zábrany pred ničím. Choré.

sonicka96
6. nov 2022

Tak ja nechápem v jednom príspevku reveš že si prirodzené potratila a teraz chceš ambulantný potrat???? Si ty normálna?

ahhola
6. nov 2022

V uss možné upt aj počas pôrodu. Mala to tvoja mat využiť. 🙆‍♀️

euka210
6. nov 2022

@sendy55555 to dieta sa uz meni na cokoladu? ...mam chut...nemam na nu chut?! Chcem, nechcem...🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

fineta
6. nov 2022

@euka210 ano. Este je tu druhá téma práve komunikovana... Dvaja dostali z neba "čokoládu", ale keďže ju mama nechce, prave sa jej nehodí lebo "drží diétu", tak ju hádže do koša. Aj ked otec má na ňu uprimne veľkú chuť. Nech ma muž poštípe, či je toto vôbec možné....

luccija
6. nov 2022

Dospej a prijmi zodpovednost dieta nie je vec ktoru chces len, ked sa Ti hodi

anickabasnicka
6. nov 2022

@fineta jak vis ze otec tu chut ma uprimnou a velkou?jak vis dopredu,ze si to behem tehotenstvi ten muz nerozmysli a nedostane chut treba na zmrzlinu....mas snad vesteckou kouli,ze muzes rict,ze ten chlap je ten pravy,jen proto,ze ted ma na tu cokoladu chut?vzdyt chut se muze zmenit z minuty na minutu, a zname chlapy,tem se chute meni jeste rychleji...jen at te muz postipe,at se na to nedivas jen svou zkusenosti. kdyz si neni zena jista cokoladou a potazmo i kvalitou vyrobce tak de je jistota ze ta cokolada se casem nepreji i tomu tatinkovi.

sendy55555
autor
6. nov 2022

žienky moje krásne milé ja niesom zvedavá na vaše názory ak neviete odpovedať tak nestrkajte prosím nos všade kde neni treba neviete o mne nič a dokonca ani nie ako sa veci zvrtli a ja niesom vám povinná sa spovedať a vy ste tie posledné ktoré môžete súdiť to môže len ten hore 🫶a vam ktore ste mi napísali približne čo ako ďakujem pekný večer🫶

fineta
6. nov 2022

@sendy55555 rýchlejšie a jednoduchšie je zistiť si všetky info v Google ako písať tu takúto prízemnú otázku, ktorou len na*ereš kopec ľudí. Ale chápem. Nedokážeš to.

fineta
6. nov 2022

@anickabasnicka zrejme jej za niečo ten chlap stojí, ked chce s nim aj cez to všetko mať naďalej vzťah. Dieťa nie je kúpa topánok. Ale zjavne mnohí to tak vnímate.

syslik81
6. nov 2022

@sendy55555 zalezi ako dlho si tehotna ... tu porozumenie s potretom mat nebudes- ale oni nerozhoduju a nevedia-ty vies preco a ci to potom das .. ak vies preco a si si 100% ista utekaj hned zajtra k dr a prehodnot s nim moznosti prerusenia

miadi
6. nov 2022

@jjanulienka
Aha Asi potratila v Auguste snazili sa dalej teraz je teho no vztah sa rozpadol ( typujem) a uz nechce dieta ako single matka. Otazka trosku odveci Ved nie je smerodatne ci mà knizku ale v ktorom tt je. Autorka Ved si zavolaj do kliniky kde robia potraty tam ti poradia naj popripade ti rovno booknu datum.

liloastitch
6. nov 2022

@fineta v skupine kde sú matky čo prišli o dieťa, prišla písať jedna, ktorá "potratila dvojičky vo vyššom týždni" a v profile samé info o tom ako čaká dcéru a ako vybrali s manželom meno a bla bla. To mi už naozaj prišlo ako úplne dno, vymyslieť si smrť detí lebo nemám večer čo robiť a ešte prísť dráždiť ženy, ktoré si tým naozaj prešli..

fineta
6. nov 2022

@liloastitch chorá hlava. 😔

ibajaanikiny
6. nov 2022

@sendy55555 uz mas tehotensku knihu,tu vydavaju zvacsa v cca 13 tyzdni,resp po nom,takze nie,nie je mozny potrat a vzchop sa ty kokos a nevypisuj dristy,ze ta moze sudit len ten hore,lebo predvadzas show ako sa patri,chuda male! Bud ho nechces a riesis UPT hned a nie,ze jeden den ano a druhy nie! Dieta nie je hracka,potrat si mala riesit hned,idealne v co najnizsom tyzdni tehotenstva,teraz uz donos,pripadne zvaz po porode ine alternativy,ale na vyber uz asi velmi mat nebudes…

maranco
6. nov 2022

@sendy55555 môžeš ešte urobiť dobrý skutok a potešiť neplodný pár
https://najmama.aktuality.sk/clanok/gj8scc9/

rony2255
Autor odpoveď zmazal
fineta
6. nov 2022

@rony2255 buď troll alebo trúba. Nič medzitým.

rony2255
6. nov 2022

@jjanulienka ako si sem dala ten screen, tak som si pozrala jej staré založené diskusie. Má ročnú dcéru a 16 rokov

petamich
6. nov 2022

@ibajaanikiny moj lekar dava knizku podstatne skor, niektori lekari po potvrdeni akcie srdca, nie je standard na to, kedy sa vydava, takze pokojne moze byt aj v nizsom ako 13 tyzdni (to len pre info, o zvlastnosti tejto temy nejdem polemizovat)

nevenka
7. nov 2022

Ja ako veriaca len k tomu jej komentaru - ze sudit moze len ten hore, vola sa Boh, ked uz a ano, toto je pravda. Ale prajem jej len to, aby bol ku nej zhovievavy pre to, lebo vedel, aky rozum a svedomie komu dava a kto ho vychova, k akym hodnotam. Tak snad ju posudi miernejsie, v toto dufam.
Alebo je to zamerna provokacia inych zien tu. Ale ako ste sem davali tie dalsie diskusie, tak sudim tu prvu moznoat, ze dievca nevie, kudy kam, kam vietor, tam plast ☹...

euka210
7. nov 2022

@sendy55555 ten hore musi plakat nad tym, kam sa ludstvo moralne dostalo

ibajaanikiny
8. nov 2022

@petamich ano,viem,preto som napisala,ze zvacsa po 13tt,ale pevne verim,ze autorka je aspon na tolko pricetna,ze vie,v kolkom tt vlastne je a po prispevkoch aspon bude vediet,ci ten potrat mozny je. Pojdem asi sama proti sebe,no su situacie,kedy je to mozno aj lepsie riesenie,ako aj tato,lebo po narodeni ho mozno kazdy druhy tyzden bude chciet niekam “odlozit”…

drahomirrra
8. nov 2022

A cenu za obr trubu storocia dostava….

drahomirrra
8. nov 2022

@anickabasnicka Ty prenasledujes diskutujuce po inych temach?

anickabasnicka
8. nov 2022

@drahomirrra a ty tady řešíš jaký problém? vždyt ty jsi taky všude a komentuješ všechno a všechny, tak co tě trápí na mojí odpovědi? @fineta tady měla naŕážku na předcházející debatu, takže jsem na ni reagovala ve stejném duchu .....a ty me snad svým obviněním nepronásleduješ?

Strana
z2