icon

Je normálne špinenie po sexe v 10 tt ?

28. nov 2019

Baby neviem či to nie je nevhodne ale , mali sme sex s mužom a po ňom som trosku spinila, nie extra veľa ale bola tam krv , taká ružovo hnedá, ale bolesti som pri tom nemala, mám ísť radšej na pohotovosť alebo čo si myslite stalo sa to aj Vám ?zajtra začínam 10tt a užívam progesteron .. nechcem behať k dr kvôli všetkému preto sa radšej pýtam či sa to stalo aj niektorej z vás či to môže byt len podráždene vnútro alebo niečo ? Ďakujem

deti95060810
28. nov 2019

možno by nebolo odveci zabehnú%t k lekárovi...nám po takomto probléme nedoporučili sex...

mariska1989
28. nov 2019

Aj nám sa to stalo neriešila som to.. vtedy som si myslela že to je tým že je krčok viacmenej viac prekrvený a potom som potratila . Samozrejme nemusí to byť tvoj prípad ale nedáš za to nič keď zájdeš za dr. Radšej 100x zbytočne ako neskoro

nini1010
28. nov 2019

Pockala by som do zajtra ci spinenie ustane.Ak ano viac by som nejaku dobu nesexovala,nestoji to za to,urcite nie v prvom trimestri.ak bude spinenie pokracovat tak ku svojmu gynekologovi.Na pohotovost by som za takychto okolnosti nesla,lebo treba sa pozriet na to co ti pomozu.V naj naj najhorsom pripade ,co urcite nie je tvoj pripad ti aj tak nepomozu,v tak skorom stadiu je to vzdy hop alebo trop,zachranit sa neda a v lepsom pripade sa budu do teba sprtat,mozes spinit este viac...pockaj do rana a uvidis.Podla mna ti nemaju ako na pohotovosti pomoct.Len kludovy rezim,ritku trosku podloz do vyssia a uz hlavne nesexuj.

pininka1
29. nov 2019

Moja sestra mala polypy a tiež jej zakázali sex, ale môže to byť aj preto že telo je v tehu dosť prekrvene,bežné krvácajú aj ďasná, nos a pod. Opýtaj sa lekára.

pielka
29. nov 2019

Pokiaľ viem, tak sex v tehu je v pohode, no ak si mala takýto problém za návštevu lekára nič nedáš 🙂 Ja by som tiež išla 🙂

kolieskova232
29. nov 2019

ako ti baby napisali, bolo by lepsie, keby si skocila k doktorovi. nemusi to byt nic vazne ale radsej zbehni, aby si mala istotu, ze je vsetko v poriadku.