icon

Máte skúsenosti s posunutou ovuláciou a nepravidelným cyklom?

olivia20
Včera o 17:42

Mala som posunutu ovu neviem kedy presne bola keďže mam nepravidelne. Podľa tohto mi povedala dr ze som okolo 3-4tt. Zmerala to je to podla toho ok ? Pri malom som to mala podobne. Ale uz si nepamätám ktorý to bol týždeň.

Máte skúsenosti s posunutou ovuláciou a nepravidelným cyklom?
anonym_b0736b
Včera o 18:11

@olivia20 tak ja som nikdy takto skoro nebola, len teraz, pred Vianocami, chcela som mat istotu, ze je v maternici, keby nieco a bola som tak 4+2 podla MS, videl len vysoku sliznicu a takuto bodku. Viac ani nemoze vidiet v tomto case, ved 4-ty tyzden je len 2 tyzdne po ovulacii.

olivia20
autor
Včera o 18:15
@anonym_b0736b

@olivia20 tak ja som nikdy takto skoro nebola, len teraz, pred Vianocami, chcela som mat istotu, ze je v maternici, keby nieco a bola som tak 4+2 podla MS, videl len vysoku sliznicu a takuto bodku. Viac ani nemoze vidiet v tomto case, ved 4-ty tyzden je len 2 tyzdne po ovulacii.

@anonym_b0736b mne meska MS 13 dní preto som šla skoro lebo uz by som mala bit 6+3tt len teda ovu bola posunutá.

anonym_b0736b
Včera o 19:25
@olivia20

@anonym_b0736b mne meska MS 13 dní preto som šla skoro lebo uz by som mala bit 6+3tt len teda ovu bola posunutá.

@olivia20 tak potom ako povedala dr., ak bola ovu posunuta, tak to bude ok podla mna, casom sa uvidi., na zaciatok tehotenstva je to normalne podla mna.

olivia20
autor
Včera o 19:28
@anonym_b0736b

@olivia20 tak potom ako povedala dr., ak bola ovu posunuta, tak to bude ok podla mna, casom sa uvidi., na zaciatok tehotenstva je to normalne podla mna.

@anonym_b0736b v utorok mi dala kontrolu znovu hádam ze bude ok 🙏😒

anonym_afd62e
Včera o 19:49

@olivia20 ahoj. Ja som na tom aktuálne takto nejak. Menštruáciu mám nepravidelnú. Posledne dve boli že 2.12. a 26.12.
6.1.Mi vyšiel pozitívny test.
7.1. Videl doktor toto

olivia20
autor
Včera o 20:25
@anonym_afd62e

@olivia20 ahoj. Ja som na tom aktuálne takto nejak. Menštruáciu mám nepravidelnú. Posledne dve boli že 2.12. a 26.12.
6.1.Mi vyšiel pozitívny test.
7.1. Videl doktor toto

@anonym_afd62e mas to ako ja. A o týždeň si bola na kontrolu a ako bolo vidieť ?

anonym_afd62e
Včera o 20:31
@olivia20

@anonym_afd62e mas to ako ja. A o týždeň si bola na kontrolu a ako bolo vidieť ?

@olivia20 videl už aj zltkovy vak a zárodok plodu zatiaľ bez akcie srdca

olivia20
autor
Včera o 20:32
@anonym_afd62e

@olivia20 videl už aj zltkovy vak a zárodok plodu zatiaľ bez akcie srdca

@anonym_afd62e dakujem🙏