Je určenie pohlavia v 12. týždni tehotenstva spoľahlivé?
Ahojte. Bola som na screeningu v 12tt v Martine u Grochala a ked som sa ho pýtala či aj vidí pohlavie, tak povedal že sa prikláňa viacej ku chlapcovi . Myslite si že na kolko percent može byť spolahlivý tento tip?
Povedal niektorej takto skoro pohlavie a trafil sa spravne?
Dakujem pekne.
@anonym_autor u mna trafili kazdy krat
Ja by som sa nespoliehala v tomto týždni.
@anonym_autor tiež som bola v 12tt u Grochala a povedal ze vyzerá to na chlapca.. a mam aj chlapca 🙂
@anonym_autor u mna trafili kazdy krat
@really8 tiež vám povedal len že sa viac priklána a nie ze je to na 100percent? Povedal mi to asi aj tri krat len teda nie že na sto percent tak za to neviem čo si o tom myslieť ale asi sa na to este neposliehat.
@really8 tiež vám povedal len že sa viac priklána a nie ze je to na 100percent? Povedal mi to asi aj tri krat len teda nie že na sto percent tak za to neviem čo si o tom myslieť ale asi sa na to este neposliehat.
@anonym_autor ja som bola pri kazdom u dvoch lekarov na prvom skriningu a obaja hned vystretili ze chlapec. Percenta nepovedali ale teda ze tuto je to takto bude to chlapec.
@anonym_autor Nebola som u Grochala, ale iný lekár v MT mi aj "do papierov" napísal v 12.tt, že to je chlapec, v 22.tt to už bolo dievča a dievča sa mi aj narodilo.
Nam p. dr. Grochal povedal v 12.tt, ze ci uz vieme, ze cakame chlapca, hned ako prva info...nic sa nezmenilo a mame chlapca. U nas teda na 100% spolahliva info
Áno, trafil - pindika sme videli celkom jasne aj my laici. Detto u Dr. Babjaka v druhom tehotenstve, úplne jasný chlapec a je to chlapec.
No dámy ja teraz vôbec neviem čo si myslieť.
Povedal že tam vidi trčat niečo medzi nôžkami že sa prikláňa viacej k chlapcovi ale teda nepovedal že určite na 100percent tak som v rozpakoch. Tomu chlapčekovi by sme sa veľmi tešili. Samozrejme aj dievčatku ale viete ako to myslim 🤔.
No dámy ja teraz vôbec neviem čo si myslieť.
Povedal že tam vidi trčat niečo medzi nôžkami že sa prikláňa viacej k chlapcovi ale teda nepovedal že určite na 100percent tak som v rozpakoch. Tomu chlapčekovi by sme sa veľmi tešili. Samozrejme aj dievčatku ale viete ako to myslim 🤔.
@anonym_autor tvl... naozaj chces v 12 tyzdni embrya vediet na 100% tuto info?
@julia_romeo som zvedavá 🤣.. ale tak mohla som si zaplatit testy na pohlavie..ved už je jedno, počkáme si ešte pokial to bude isté, hlavne že je zdravé.
@julia_romeo temu som založila preto lebo čo som čítala staršie diskusie tak ked dá Grochal tip, tak sa vraj nikdy nemýli .. ked nevidi,vraj nepovie vôbec. Tip dal ale čo bude správny sa v mojom prípade asi ukáže neskor. Chcela som si len prečítať skusenosti iných mamičiek. Nemyslím si že je na tom niečo zlé 🤔.
@julia_romeo temu som založila preto lebo čo som čítala staršie diskusie tak ked dá Grochal tip, tak sa vraj nikdy nemýli .. ked nevidi,vraj nepovie vôbec. Tip dal ale čo bude správny sa v mojom prípade asi ukáže neskor. Chcela som si len prečítať skusenosti iných mamičiek. Nemyslím si že je na tom niečo zlé 🤔.
@anonym_autor ja som nikde nenapisala ze je na tom nieco zle... 🙂
Boze tato tema je tu uz asi milionty krat.Pozri si archiv.
Mne v tomto tyzdni nerobil ultrazuky Grochal ale napriek tomu mali super sono a bolo to evidentne a nepomylili sa ani pri jednom.
Boze tato tema je tu uz asi milionty krat.Pozri si archiv.
Mne v tomto tyzdni nerobil ultrazuky Grochal ale napriek tomu mali super sono a bolo to evidentne a nepomylili sa ani pri jednom.
@maminkadeticiek tak prečo to potom normálne nepovedia že ano je to to a to ale tie omáčky okolo toho priklanam sa viacej k tomu pohlaviu 🤔🙄.
@maminkadeticiek tak prečo to potom normálne nepovedia že ano je to to a to ale tie omáčky okolo toho priklanam sa viacej k tomu pohlaviu 🤔🙄.
@anonym_autor pretoze v 12 tyzdni sa to so 100% istotou neda identifikovat, preto...
@anonym_autor nemôžu to povedať s istotou pretože v 12 týždni nie sú dostatočne vyvinuté pohlavné orgány. Niekedy sa meria iba podľa hrbolčeka . Mne lekárka tiež povedala v tom týždni,že vyzerá to na dievčatko a potom ukázala riťku zo spodu a niečo tam bolo tak povedala vidíte nič nie je 100% ,ale že o mesiac určite uvidíme čo to je a tak aj bolo . A to má super ultrazvuk aj všetko 🙂 takže v takom týždni ti to nikto nemôže povedať na 100% a ručiť za to preto tie omáčky okolo toho .
Ja som bola v saci u Dosedlu a on mi pri oboch detoch "typol" spravne v 12 tyzdni.takze ja si myslim, ze ak nieco vidia tak sa to vacsinou potvrdi 🙂
@anonym_autor no ono to tak je, odhad v tomto týždni je často správny, najmä ak to povie odborník ako Grochal, ale na 100 % to nie je, lebo tie orgány ešte nie sú úplne vyvinuté. Až okolo 20. tt je to na 100 % - ak sa bábo nerozhodne skrývať.
Podľa mňa môžeš rátať s chlapcom, ale modrú výbavičku ešte pre istotu nekupuj ;)

Bola som inde .hneď povedali že to budú dvaja chlapci a tak to aj ostalo.
Ale jasne môže to byť aj dievčatko ,sú aj takéto prípady