icon

Je zmiznutie tehotenských príznakov dôvod na obavy?

20. dec 2024

Ahojte, aktuálne som 6+3 tt. Doteraz som mala pár dní nevoľnosti, doobeda mi bolo zle a bolel na bok prsníkov. Z ničoho nič tieto nevoľnosti a bolesť prs prestali ( dnes ). Mám sa báť ?
Čítala som Že môže odumriet plod 😢. Doteraz som nevedela jesť ráno a dnes som sa najedla v pohode.. alebo je to normálne že v tomto týždni ustúpia? ( Aj naraz)

ina2405
20. dec 2024

Mala som dni počas úspešného tehotenstva, keď ma akoby prestali prsia bolieť a ani nevoľno mi nebolo a všetko bolo v poriadku. Potom ma zas na druhý deň boleli a tak dokola. A raz sa mi stalo počas tehotenstva, že to nebolo v poriadku. To nik nevie. Úplne chápem, že sa pozoruješ, ale nervy tomu nepomôžu.

ivik4
20. dec 2024

Nestresuj , nemusi Ti byt zle alebo mat bolesti prs kazdy den .
Ja som zas priklad ze ked aj babo uz nezilo tak som priznaky stale mala 💁‍♀️
Takze tym by som sa fakt neriadila

pribinak
20. dec 2024

Kľud. Množstvo žien v 6tt ani estw nevie že sú tehotné. Napr ja som mala príznaky až okolo 8/9 tt ale trvali mi estw aj v 4 mes.
Prsia má nebolleli vôbec. Mala zvracanie a neskutočne mi všetko smrdelo

kikusenka1
20. dec 2024

Súhlasím s @pribinak

vkatush
20. dec 2024

Neboj sa, každá to má inak. Kamoška celé tehotenstvo ani nevedela, že je tehotná, žiadne príznaky, okrem narastajúceho brucha.
Ja som ešte ani testy neocikala a príznaky hneď od začiatku. Pri druhom ešte horšie ako pri prvom, čo som myslela, že sa ani nedá.
Každá sme iná. Držím palce ❤️

lenulig
21. dec 2024

Ahoj ja som to mala kedysi podobne a nedopadlo to dobre..teraz som 7+4 a tiež pomaly príznaky odchádzajú, prsia ma dnes ako keby ani neboleli, čiže som na tom podobne, mam strach každý deň.. snažím sa na to nemyslieť, a myslieť pozitívne ale je to ťažké.. kontrola až 10.1. A dovtedy sa aj zbláznim asi z toho ako sa stále kontrolujem..držím nám palce aby bolo všetko v poriadku.

martaste
21. dec 2024

Tiež to mám tak jednu dcéru už mám ma 3 roky teraz v auguste som mala kyret pre nízke stúpanie hodnoty HCG a 2 mesačne krvácanie a teraz som bola pred týždňom pri doktorke videla iba zatiaľ plodový vak a nič viacej včera som aj špinila a prsia ma už vôbec nebolia čo ma boleli v pondelok mám kontrolu tak som zvedavá či niečo z toho bude či nebudem musieť ísť znova na čistenie 😔

elisabetta14
23. dec 2024

Ja som v 10tt a príznaky jeden deň mám druhý deň nie. Na striedačku. Ale tiež som okolo 6tt pozorovala zmenu

martaste
23. dec 2024

Špinila som hnedým výtokom prsia som mala zdurene a boľavé poskedné dni už vôbec neboleli. Takže všetky príznaky mi trvali vyše týždňa a potom presrali. Dnes som bola na kontrole a už bolo vidno krásne plod aj akciu srdiečka. Tak vidíš tiež som čakala hocičo a nakoniec všetko v poriadku. Hádam bude aj u teba ❤️

autor
24. dec 2024

@martaste
To je skvelá správa. Teším sa a držím palce 😍 dám vedieť po mojej kontrole

vkatush
24. dec 2024

Ja som bola akurát na pohotovosti kvôli tomu, že mi tiež z dňa na deň vymizli všetky príznaky ako nevoľnosť, nízky tlak, záha, extrémna únava (a plus som mala bolesti), takže som sa bála potratu.
Nakoniec je všetko v poriadku, takže držím palce, nech je to podobné ❤️

(P.s. zľakla som sa, lebo pri prvom som zvracala ešte deň pred pôrodom, takže som nečakala, že to prejde ešte v prvom trimestri 😂)

sense
24. dec 2024

Hlavne kľud....pretože ani tehotenské príznaky nemusia znamenať že je všetko v poriadku

autor
24. dec 2024

@vkatush aj tebe klesol tlak? To je príznak tehotenstva? Lebo tiež mávam vyšší a teraz je nižší ako obvykle ( čo sa teším )

vkatush
24. dec 2024

Až príliš nízky, spodný okolo 60, takže sa mi dosť točí hlava, párkrát som takmer odpadla. Ale vravím, predvčerom zrazu z ničoho nič všetko preč a aj tlak je už v norme.

martaste
10. jan 2025

@lenulig ahoj no ako si dopadla ? 🙂

lenulig
10. jan 2025

@martaste ahoj, tak dnes nastastie vsetko v poriadku, malicke je primerane velke, vsetko vyzera v poriadku. V pondelok idem na krv a kontrola az 27.1., to mi uz hadam aj knižku da.

martaste
10. jan 2025

@lenulig ja idem na kontrolu 28.1 tiež dúfam že mi dá už. Na kontrole som bola včera znova lebo 5 dni som mala hrozne bolesti brucha ale všetko ok dnes som 9tt 🙂