icon

Kojenie v tehotenstve

jonka23
2. dec 2018

Dobrý deň nedávno som zistila že Som zas tehotná, Som v 7 týždni.Mám ešte 19 mesačného synčeka ktorého ešte kojím!!!mala by som teda s kojenim prestať!???
Dokt.povedala, že sa možno odstaví sám, lebo že to Mlieko chuti teraz inak...no nepovedala že odstaviť, tak teraz neviem!!!

zooeynka
2. dec 2018

@jonka23 nechces-neodstav. Ak ti to zacne vadit-odstavis. Nerob z toho vedu. Niekto ti tu urcite napise ako dojcenie moze stahmi maternice vyvolat potrat....podla mna blbost, ak mas donosit tak dieta v pohode donosis aj s dojcenim....

elizita
2. dec 2018

Kamoske sa tak mala sama odstavila ked otehotnela, ze sa ksichtila ze zrazu je mliecko fuj 🙂 rodila tak 8 dni pp termine potom. Druha kamoska dceru odstavila pocas tehu napriek malej protestom a ta rodila o mesiac skor potom.

veronika0122
2. dec 2018

@jonka23 ja som v 15 tt a kojim svoju dceru stale. Nie ze by som velmi chcela ale nejak velmi mi to zatial neprekaza a mala by to tazko znasala. Myslim ze sa odstavi sama lebo mi aj povie ze jej nic nejde niekedy. Uvidime. V kazdom pripade ju nasili urcite neodstavim. Drzim palce

marfikchov
2. dec 2018

Ja som otehotnela po 5. mesiacoch, a staršieho som koníka, kým sa neodstavil, mal 9 mesiacov. Asi to mliečko ozaj zmenilo chuť

jatva
2. dec 2018

klud koj ak ti to nevadi

mi.mimi
2. dec 2018

@jonka23
Ak ti to nevadí A nemáš problemy tak kľudne koj.ja som takto musela odstaviť moju trojročnú lebo som v 7 tt začala krvácat na pohotovosti povedali že maternica sa snažila vypudit plod.či to tak je alebo nie ....Už neriešim. Ja by som dojčila normálne ďalej keby nevznikli problémy.