Kto je otcom dieťaťa?
Ahojte. Rada by som sa opytala skusenych zien aj muzov, ktori by mi vedeli poradit.
Mala som pohlavny styk s jednym muzom 22. Jula a s druhym 08. Augusta
Dnes mi povedali, ze som vo 6 tyzdni a 4 dni, avsak ani jedno z toho nevychadza. Cez trojclenku mi vyslo, ze som vo 6.57 tyzdni a teda ked si to spocitame, tak vychadza ze
46 dni su 6 tyzdne a 4 dni
Muz cislo 1: 52 dni od 22. Jula
Muz cislo 2: 36 dni od 08. Augusta
Fertilizacia vajicka trva max 24h, vraj tu je nejaka odchylka ale Neviem presne kolko a na kolko bol ultrazvuk presny.
Kto je teda otcom? Som zufala, netusim.
@lotma tych 6 týždňov a 4 dni sa rátajú od poslednej menštruácie, nie odo dňa oplodnenia.
@lotma trojclenka ti tu je nanic, kedze sa to urcuje podla poslednej menstruacie 🙂
@lotma že trojclenka 🙈🙈🙈 dobre že to neratas cez jadrovú fyziku 🤣
aké výpočty mladá nahodila... 🙂
ešte zisti rodinnú anamnézu, majetkové pomery a potom keď to všetko zohľadníš tak navštív budúce svokry - aby si vedela na koho budeš pľuť síru na MK...😉
Neviem ci je to vtip ale dolezity udaj je kedy bola posledna ms. Potom aky dlhy mas cyklus? ak 28dni tak byva priblizne v strede a podla toho datumu zistis ktory sex to mohol byt. Inac to je ako Brigit Jones 3.
@lienocka2808 menstruaciu mozem mat aj pocas toho ako som tehotna, kedze cvicim 3h denne
@veronika_sk000
@lotma a kedy si mala poslednú menštruáciu?
@lotma resp. mala si posledných 6t. menzes?
@lienocka2808 okolo 26. Jula take 3-4 dni
počuj, moja spol. zo SŠ tiež tak mala dvoch fešákov, a nakoniec sa obaja vykašľali na dámu keď zostala tehu... vraj oni o sebe vedeli. Tak pomaly aby si nedopadla podobne...
Podľa mna je účtovnícka 😂😂 strašne sa mi páči spôsob výpočtu 😂😂 perfektne
@lotma tak mi to vychádza, že plodné dni si mala práve okolo 8.8. kedy si mala styk s mužom č. 2
@deti95060810 ja s nimi neratam…
@lotma ak je toto pravda...🤦 Ale o.k, týždne sa počítajú od poslednej ms,nie od oplodnenia,to nevie nikto.Okrem.teba ak si si robila napr.ovulacne testy alebo na 100% poznáš a ratas a sleduješ sa.Tak si spätne spomen na ovuláciu a budeš o krok bližšie k potenciálnemu otcovi.Neodsudzujem...ale chudáci chlapi.Obaja.
@kikus1997 na môj vkus dosť chabý výpočet... trojčlenka sa používa na ZŠ...
Mohla použiť min. parciálne derivácie popr. Taylorove rady...ideálne niečo z hydromechaniky o prietoku kvapaliny...😉
@lienocka2808 noo plodne dni by som mala mat 2 tyzdne po skonceni menstruacie, tak?
@lotma však asi ani oni s tebou nie...😉
@deti95060810 okay, pises tu somariny, prosim odid zo diskuzie
@lotma ako si prisla na to, ze vdaka sportovaniu mozes mat v tehotenstve menstruaciu? 😅
@lotma zalezi od pravidelnosti cyklu a dlzky. ale mne to vychadza, že veľmi pravdepodobné je, že otcom je muž.č.2. , aj na sone ti povedali, že si v 6tom týždni a to už nevychádza na muža č.1, najmä, keď si po styku s ním mala ešte menzes
Muž c.2 😉
@mamamasama povedala lekarka
chúďa dieťa, mať takúto matku...
@lotma zmeň lekárku...povedala ti dobrú blbosť... Ona ti odporúčila aj tú trojclenku? 😅
@kvetinka75 tu nie je diskuzia na hodnotenie mojho zivota, otazka je jasna

@lotma 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁