icon

Ktoré Omega je vhodné v tehotenstve?

klip0
28. nov 2020

Ahojte, pisem anonymne, este nechcem ist s tehotenstvom "von", tak nech ma tu niekto nespozna 🙂
Ako riesite omega v tehotenstve? Zvykla som kazdy den 10ml lanoveho oleja do jogurtu/tvarohu, ale teraz sa mi z toho sviha žalúdok. Jedavam tak raz za tyzden lososa ale aj to neviem ci su moc dobre z tesca atd a nejake rybárstvo na okoli nemame. Tak rozmyslam o nejakom doplnku stravy z lekarne. Aký druh odporucate? Aby bol vhodny v tehotenstve, mal idealny pomer 3 6 a 9, nech to uu nemusim riesit a kombinovat viac produktov a idealne ench ma co najmenej nejakych zbytocnych umelych veci naokolo

nevenka
28. nov 2020

Ja mam s jodom Omega-HP od firmy Nutraceutica, teda cisty rybi olej, ale ja viac ako lyzicku z.roho nedam a uz vibec nie kazdy den, lebo hoci pisu, ze je bez vone a pachuti, tak to nie je celkom pravda, hoci je urcite lepsi (jemnejsi) ako ten klasicky. Lenze mne je zle, tazko od zaludka z neho aj za normalnych okolnosti, nie este v tehotenstve, takze som si kupila tehotenske vitaminy, kde je toho pokope viac...Takto nejak som fugovala prve dve tehotenstva a tretie tak isto. Obe deti su zdrave a sikovne, tak asi to stacilo, neviem...😊

hennyinnsbruck
28. nov 2020

Ja som brala femibion 1 a potom dvojku. Dvojka ma extra kapsulu s omega...
Krasne tehotenstvo prajem!