Ľudský choriový gonadotropín na začiatku tehotenstva
Ahoj holky,
co si o tom prosim myslite? hcg 30 Dc som mala 356 a dnes rano, 37 DC 1326. Nestupa to nejako pomaly? Mate skusenost s podobnymi hodnotami? Sestricka m vravela, ze by to malo byt okolo 1000 ak to bud eok, no zda sa mi to malo, kedze sa to ma zdvojnasobovat ☹
dakujem za akukolvek radu,
S.
@peppermint na ultrazvuk mam ist 28.3 az...tak chodim kazdy tyden sama proaktivne na krv...a pytala sa ma sestra, kolko som mala minuly tyzden a vravela, ze ak to bude ok, bude to nieco cez 1000, myslela som, ze sa myli...no nic, musim pockat na utz a ukludnit sa a cakat, nic ine mi neostava....
@simusiacik Držím moc palce, aby to bolo všetko ok! 🙂
@peppermint neuveris co sa mi stalo....sla som dnes zasa na krv, reku, ze toho 20.3 ta hodnota bola nizka. Pridem tam a sestra na mna cumi ako puk, ze vram mam hodnotu 8071!! Takze sa pomylili do telefonu, ked mi hovorili vysledky. Mam to cierne na bielom. cize za 7 dni narast o 7650 cca 🙂 tak snad to bude dobre....
@simusiacik Tak to musi byt ulava!!!! A sestricka nech si nabuduce dava pozor na to, co hovori! 😀 Velmi ti blahozelam a nech vsetko ide tak ako ma aj nadalej! Kedy ides na ulrazvuk?
@peppermint dakujem krasne! Ani si nevies predstavit, uz som sa fakt bala, ci to bude ok... no volala som im tam este raz do laborky a upozornila na to, ze keby sa jedna o nieco ine, ale je to tehu a vydesili ma troska...tak sa pani sorpavedlnila, chapem, kazdy sa moze ,,prekuknut´´, ale keby som nesla este raz na krv- ani neviem 😒 na UTZ idem zajtra, budem 5+5 tt, ale snad nieco bude vidno, ked 5+1 bolo cca 8000.😍
@simusiacik Pekny zaciatok tehotenstva 😀 Ale uz bude vsetko v najlepsom poriadku. Ak si nemala posunutu ovulku, tak uz bude urcite nieco vidiet. Daj vediet, som zvedava 😉
@peppermint Ahoj, tak bolo vidno gestacny vacok a ,,stvol´´ a malu bodku- mimi :D na kontrolu o tri tyzdne 11.4.
@simusiacik To su skvele spravy! 🙂 Tak uz si mozes vydychnut a uzivat si tehotenstvo🙂 O tri tyzdne uz bude isto bit aj srdiecko ❤
@simusiacik ahoj simi...aj ja idem 11.4. Na uzv...mne este ani nikdy nebtrali hcg...prisla som v 5tt na uzv, bol vidiet gestacny vacok a dutinka....a ze kontrola o 3tt teda 11.4. , modlim sa aby bolo male v poho a teda bilo srdiecko...aj tebe drzim palceky....
@mirdan ahoj, ja som bola teraz v nedelu na pohotovosti, lebo som jemne spinila a srdiecko uz videli ❤ tak sa tesim....samozrejme, uvidi sa co a ako po dalsej kontrole, snad sa bude mimi pekne vyvyjat... hcg ti uz ani nemusia brat, kedze zistili, ze mimi je v delohe...ja som si to davala brat kvoli zdravotnym prolbmeom,co som mala predtym :P tak drzim silno silno úpalce!!! nase mimina budu teda novembrove :D
@simusiacik presne tak simi 🙂 nase male su v maternici....tak snad bude vsetko ok...kde sa chystas rodit?
@mirdan zijeme v Prahe, tak v nejakej tunajsej porodnici...este nemam vybrate teda :D a ty?
Ja v partizanskom 🙂

@simusiacik Pri prosperujúcom tehotenstve by sa malo HCG zdvojnásobovať obdeň ako si písala. To znamená, v pondelok 356, v stredu 700, v piatok 1400, v nedelu 2800. Ale ak ti sestrička povedala, že je to v poriadku, tak neviem. Kedy ideš na ultrazvuk?