icon

Macmiror 500 - skúsenosti

ifhanka
2. aug 2013

som v 16. tt mozem ho uzivat ? poradte mi dakujem ☹

misenka3
2. aug 2013

Ja som užívala celé tehotenstvo na striedačku niečo , proste stále dookola mykózy ak ti ho predpísal lekár užívaj - lepšie je preliečiť sa a ko trápiť sa ak ho máš len doma najprv. sa porad s doktorom ten najlepšie vie či áno či nie 🙂

ifhanka
autor
2. aug 2013

misenka akurat idem od gyn. a predpisal mi ich mam palenie pri moceny ale moc mam v poriadku tak mi to predpisal... uzivala si aj konkretne ten macmirol ?

domeli
2. aug 2013

@ifhanka môžeš, aj ja som ho užívala v tehotenstve. len sa prelieč a krásne tehotenstvo želám 🙂

tomikejt
2. aug 2013

aj ja som ho uzivala v tehotenstve

ifhanka
autor
2. aug 2013

@domeli dakujem krasne ani si nevies predstavit v akom strese som takze vravis ze mozem ho kludne uzivat ? a babetku neuskodim ?

ifhanka
autor
2. aug 2013

@tomikejt tablety ?

tomikejt
2. aug 2013

@ifhanka vaginalne cipky myslis, nie?

ifhanka
autor
2. aug 2013

vaginalne gulvocky pise... to je asi jedno a to iste a bola si v tehu ?

domeli
2. aug 2013

@ifhanka môžeš, ba priam je to nutné preliečiť tú mykózu. Bábätku neprospieva predovšetkým stres okolo toho a Tebe tiež nie, ale chápem obavy. Ak bola iná možnosť, tak ani ja som nechcela v tehotenstve a teraz počas dojčenia žiadne lieky, čípky či pod.. Ale ak to inak nešlo, tak som poslúchla lekára.

ifhanka
autor
3. aug 2013

@domeli ja sa bojim len jedneho aby to babetku neuskodilo ☹

domeli
3. aug 2013

@ifhanka plne Ťa chápem, ale ver, že nebezpečnejšie by bolo, ak by si mykózu nepreliečila a rozšírila by sa ďalej, resp. rozmohla sa vo väčšej sile.

ifhanka
autor
3. aug 2013

@domeli no to mi je jasne tak uz nech sa z toho dostaenem a uzivam si tehu 🙂