icon

Mali ste niektorá menzes počas toho ako ste bola tehotná?

19. nov 2022

Ahojte, mala ste niektorá menzes počas toho ako ste bola tehotná ? Snažíme sa už pár mesiacov, menzes som mala od 8.11 do 14.11 a predtým 29.9 do 4.10.
Posledné dva dni mi je zle, včera som vracala viac krát a všimla som si že som dosť citlivá na pachy. Ďakujem za odpoved

koniarova
19. nov 2022

A preco si neurobíš jednoducho test?

autor
19. nov 2022

@koniarova testom moc neverím, nebola som tehotná a vyšiel mi pozitívny. Poznám aj veľa prípadov kedy test ukazoval negatívny výsledok a žena bola tehotná

pribinak
19. nov 2022

To čo popisuješ môže byt obyčajná viróza. Menstruacia ti nemešká. Prečo si myslíš že si tehotná?

autor
19. nov 2022

@pribinak snažíme sa dlhšie, priznám sa že skôr dúfam že budem 😅 len som chcela vedieť či je nejaká žena ktorá mala menzes počas tehotenstva 😊

pribinak
19. nov 2022

Tak držím palce

januska12323
19. nov 2022

Áno sú aj také ale to neznamená, že k nim patríš.

koniarova
19. nov 2022

Keď neveríš testom,už ti ostáva len veštenie z gule.

autor
19. nov 2022

@koniarova Ako vravím, raz mi už ukázal falošný výsledok a to som mala jeden z tých lepších. Slušne som sa len opýtala či niektorá mala niečo podobné o nič iné mi nešlo. Nevravim ani že k ním patrím. Ale ďakujem za odporúčanie veštenie z gule, skusim 🙂

sense
19. nov 2022

Sprav si digitálny test a nie pepino alebo jemu podobne co ukážu pozitivitu aj keď ho namocis do koly a uvidíš.....
Sú ženy kt mali ms a tehotné boli a sú ženy kt mali pozitívny test a tehu neboli, lebo mohlo ist o biochemické tehotenstvo

Čiže odpoveď ti dá jedine test, alebo počkať par týždňov....
Apropo tie príznaky môžu byť tehotenstvo, aj len viroza alebo covid

jeanne14
19. nov 2022

Kamoska mala, dokonca to že je tehotná zistila na preventivke u gynekológa v 22tt. Trosku pribrala, sťahovali sa, prerabka, svadba, proste toho mali extrémne veľa a neuvedomovala si že sa niečo deje.
Pohyby ešte v tom čase necitila. Mala ms normálne do 35tt …

beata_k
19. nov 2022

Ak ti test ukazoval pozitivny vysledok, pravdepodobne islo o biochemicke tehotenstvo. 30% tehotenstiev konci ako biochemicke. Nie je dovod neverit testom. Velmi sa oklamat nedaju, ale drzim prst 🍀

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
pininka1
19. nov 2022

Moja suseda mala tri mesiace este menzes co bola tehotna uz.

sabca_m3
19. nov 2022

Ano ja , menzes som mala az skoro do 3 mesiaca ale iba 3 dnovy , nebol ani slaby , taky normalny.. aj som si testy robila ale nejak az ked som bola v 10tt
mi uz menzes nedosiel a testy boli negatívne az tak 10tt my vyšiel pzoovitny doma ...u lekara v 12tt potvrdene tehotenstvo aj s akciou srdiečka... Avšak rizikove

jzuzka
21. nov 2022

Ahoj, ako mozno ze si aj tehotna, ja byt na tvojom mieste si urobim tehu test a ak im neveris tym testom zajdi urcite ku gynekologovi svojmu....ja by som to tak spravila, ja mam problem taky ze tiez neviem ako tie testy ukazuju vysledky cca 5 dni pred menzesom som mala slabu druhu ciarku na teste co videl aj manzel , potom som dostala menzes a teraz mam uz po menzese test som urobila a nic ....ako nerozumiem...nechcem ale kvoli tomu hned bezat k lekarovi...lebo priznaky nemam len jem vkuse co uz sa bojim ze som moc pribrala....

andrea_r016
22. nov 2022

ak neveríš testom, tak zbehni do labáku ako samoplatca alebo ku svojmu gyn a budeš vedieť na čom si