icon

Močenie v 10. týždni

21. máj 2021

Ženy som v desiatom týždni a dnes od rána mam stále pocit, že mi treba ísť na záchod aj keď som bola napr. Pred 10 minútami. Nachladená zospodu nie som nič ma nebolí len stále len pocit.
Nesmejte sa😅 ale keď to mam presnejšie popísať tak je to také ako keby to bolo už tak, že na kraji že cítite to tak dole...
Je možné, že v 10 týždňoch bábätko už tlačí na močový mechúr a preto mam stále tento pocit?...

avril299
21. máj 2021

Ahoj, ja som mala tiez nieco podobne mimo tehotenstva a islo o hyperaktivny mechur... v Tvojom pripade to bude asi skor to tehotenstvo 🙂

s_a
21. máj 2021

nie, určite ti babätko netlačí na mechúr 🙄 sú to skôr hormóny.

viestta
Odpoveď bola odstránená
pink_lady
21. máj 2021

nesmejem sa ti, je to normalne, panva je prekrvena ale pockaj na taky 34. tyžden 😎

petamich
21. máj 2021

drobec ma aktualne tak 4cm a aj to som mozno prehnala 🙂 fakt ti netlaci na mechur, skor to su hormony, panva sa prekrvuje, mohla si aj uplne bezne prechladnut

christin1280
21. máj 2021

Ja to normalne ja som to tak mala zo zaciatku tehu a potom sa to vratilo na konci .. v noci som sa budila aj 4x 🙂

autor
21. máj 2021

Ďakujem vám baby🙏🏻

miirka123
21. máj 2021

ja som mala to isté v noci som sa budila aj 3x že mi treba cikať teraz som 16tt a už sa v noci nebudím. Neviem čím to bolo ale prechladnutá ani infekcia to nebola

masinka
21. máj 2021

u mna toto bol jeden z prvych priznakov tehotenstva

hanka555
23. máj 2021

Caste močenie patri k tehu priznakom, je to sposobene zvysenou cinnostou ladvin a zvacsenym krvnym objemom 🙂