icon

Môžem ísť na ples v 8. týždni tehotenstva?

mata159
Dnes o 10:44

Ahoj, išli by ste v 8 týždni na ples?

kacena4
Dnes o 10:46

ak by som bola chora nie

januska12323
Dnes o 10:51

Keby mi bolo zle nie inak nevidím dôvod.

jaskolka
Dnes o 10:54

Bola som tak pri synovi, 8-9 týždeň,bolo to úplne v poriadku. Záleží od toho,ako sa cítiš ty,ak ti nie je zle v kuse,tak prečo neísť?

martinkatinka
Dnes o 10:56

Ja nie, mne byvalo od 6 tyzdna zle.

pribinak
Dnes o 10:57

Teraz sa ešte zabavis, zatancujes si.

anonym_f6612e
Dnes o 10:58

Skôr by som sa pozerala na celkovu chorobnost na Slovensku. Všade je plno chorých . Vyhýbala by som sa spoločenským udalostiam. Choroba môže mať fatálne následky pre plod

tykat
Dnes o 11:02

@mata159 ja som tak grcala ze ani pred dom by som nesla. Takze podla toho ako sa citis.

krasneleto
Dnes o 11:35

zalezi od toho ako sa citis... ak v poriadku a nemienis tam skakat odzemky a hadzat do seba poldecaky, tak preco nie.. nie si chora, ale tehotna... ak mas rizikove, tak logicky ze nie

anonym_bb73b7
Dnes o 11:47

Mala som ist dnes,kedze o par dni idem na operáciu tak neriskujem a sedim doma.Riziko pre dieťa si zváž sama.

stellarstar
Dnes o 12:12

@mata159 a prečo by si nemohla? Si chorá? Nie. Si tehotná. Snáď nebudeš divoko skákať na stole jak pri bungee.

anonym_91c537
Dnes o 12:32

Ja by som sa teraz takymto masovkam vyhla, kvoli chripke. Nestalo by mi to za to.

anonym_33710b
Dnes o 12:37

@mata159 ja som bola v 9 tyzdni na svadbe,v 3mesiacoch este na diskoteke a v 6tom.mesiaci na plese,v 9 na majalese..takze kludne.ak sa citis dobre nieje dovod neist 🙂

anonym_a61c68
Dnes o 12:37

Ak si zdravá , nevadí ti, že by si sa mohla nakaziť tým hnusom, čo teraz vyskakuje z každého druhého príspevku tu na MK- nevoľnosť, hnačka, vysoká teplota, tak choď a zabav sa...

anonym_0aa22f
Dnes o 13:36

ja som bola aj lietadlom pri mori, aj som sa do noci bavila, co by ti urobil ples

anonym_808334
Dnes o 14:07

Určite nie!v tehotenstve sa nikam predsa nechodí,nič sa neje...!