icon

Neparfemovaná kozmetika

johankaivanka
29. nov 2018

Prosím, chcem sa opýtať, ktorá kozmetika je vhodná v tehotenstve, keďže mi hrozne vadia parfumované. Potrebujem nejaký krém na tvár a neviem žiaden vhodný v tehotenstve nájsť.

silvia5252
29. nov 2018

@johankaivanka mne vyhovujú výrobky značiek Navia a Soaphoria. Sú to čisto prírodné výrobky, takže bábätku v brušku nemôžu nijako ublížiť 😉.

caroline_
29. nov 2018

Presne tak, Navia, Soaphoria, taktiež Dulcia je perfektná Slovenská prírodna kozmetika, ja miesto krému ráno používam 99%aloe vera gel , taktiež miesto pleťovej vody ružová a levandulova napríklad od purity vision

gab_riella
14. feb 2019
Používateľ gab_riella je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od gab_riella.

viete niekto aj o nejakej bio neparfemovanej kozmetike? Viete niečo poradit?

mkado
14. feb 2019

@gab_riella dobry vecer, vrelo odporucam prirodne produkty na baze aloe vera od firmy forever. Ak mate zaujem, rada Vam poskytnem viac info v sprave. 🙂

damoska
25. feb 2019
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

je to bio veganska kozmetika? Rada by som pre svoje deti nejaku vegansku kozmetiku, bio kozmetiku, pen neviem ktora je naozaj dobra a kvalitna

bulgarianrose
Odpoveď bola odstránená