Nesedia tehotenské týždne
Ahojte. 9.1. Som bola u lekára a povedal ze som 5+1 ale mala som byť 6+2. Dnes som bola znova a povedal ze som podľa sona 6+2 ale mala som byt 7+3. GV mal pred dvoma týždňami 4,44 bez embrya a teraz ma cez 15mm a embryo vyse 6mm ale bez akcie. Vôbec mi to nevychádza a on povedal ze je to v norme. Mali ste to tak a bolo to prosperujuce tehotenstvo? Ďakujem.
Tieto merania budú počas celého tehotnenstva s odchýlkami, vôbec by som to neriešila. Lekár jw vyštudovaný, myslím že počas života mu preslo xy žien cez ruky a má zhruba predstavu, co je a čo nieje v norme. Mojim obom synom začali byt sediecko až v 9tt, prvého som prenášala, s druhym som tehu a uvidím. Ovulaciu si mohla mat v iný deň ako byva. Bude to v priadku
podla mna si isla k dr prilis skoro (pokial si na to nemala nejake ine dovody, napr. skusenost s nizkym progesteronom atd). srdiecko bije, ale bezny pristroj u gyn to nie je schopny este zachytit.
Ja som mala rozdiel až 10 dní. Ale teda ja som mala neskôr ovuláciu. Lekárovi to podľa meraní sedí, maličké rastie v norme, tak hádam všetko dopadne dobre 🙂.
No tiež som si bola istá na ovuláciou a bol rozdiel celé tehotenstvo 4/5 dní neviem isto .čo mi však ostalo v pamäti je tehotenstve ktoré skončilo neúspešne na ultrazvuku že 6+2 akcia ešte nebola mala som byť 7+2 prísť som mala o týždeň a povedal že 6+5 proste za týždeň sa to posunulo podľa ultrazvuku len o 3 dní .srdiečko ale bolo vidieť. Ak má niečo zle dopadnúť tak to dopadne 😔
Tak ak si podla ms mala byt 8+3, tak 6mm embryo je na tento tyzden male. Ja som mala 6+3 a embryo malo 6,6mm
tak si mala zrejme posunutu ovu a zatial musis len cakat. pokracuj v brani progesteronu. predtym si mala ake dlhe cykly?
No ako keď som sa lekára na to pýtala tak mi povedal ze je to v norme ale mne sa to zdá úplne nepresne.
Pokiaľ rastie je všetko ok ono k uhniezdeniu mohlo dôjsť neskôr do toho ovu sleduješ ako ?
@mariska1989 no áno narástlo od minula aj embryo sa objavilo. No na 9dpo som už mala ducha na tehotenskom teste. Nemyslím ze by som mala posunutu ovu.
@moolnarkaa ahoj. No nedopadlo to u mňa dobre. Ale potom som v máji otehotnela a už tu mam polrocnu princeznú. Držím palce.

Podla mna to vyzera na posunutu ovulaciu. Sice na srdiecko je este zavcasu, moze sa neskor ukazat. Dnes este nebilo, ale zajtra uz moze.