Nie je neskoro začať s Femibionom v tehotenstve?
Ahojte 🙂 To, že som tehotná, som sa dozvedela v 9.tt, hneď som si nasadila femibion, ale bojím sa, či nie je už neskoro a nemôže mať babatko nejakú vývojovú vadu.
Navyše aj lieky som doteraz užívala (AD, plus Concor na srdce, obcas Valetol ked ma bolela hlava) 🙈 Naozaj sa bojím, či to nebude mať nejaký negatívny dopad.
Príznaky tehotenstva som nemala doteraz žiadne, ani menzes nemávam pravidelný, takže som nemala ani tušenie 😔
@pribinak ale moja mama ani nedávala AD do seba
Milióny tehotných užívajú AD a porodia zdravé deti. Ale keď chceš tak stresuj ďalej
Píšeš akoby vyvoj bábätka bol závislý na femibione 😄
Sú to len doplnky, veľa robi aj marketing. Koľko zien nikdy nic nebralo a porodili zdrave deti...daj sa do kľudu
Z týchto umelých vitamínov sa akurát rodia príliš veľké deti. Ja som užívala tiež cca od 9-10 týždna a pred koncom tehotenstva mi sama dr povedala, nech ich už neberiem, že dcéra je veľká tak akurát a tie vitamíny nepotrebujeme.
najdolezitejsia je akurat kyselina listova, tu uzivaj, jej nedostatok je ma dokazany vplyv na rastepy. ostatne vitaminy normalne prijimaj v potrave, plus C, D, ked chces tak kludne aj ten femibion. akurat asi na ten valetol by som davala pozor a ostatne lieky. ad urcite uzivat dalej podla predpisu.

Neužívala som žiadne umele vitamíny a narodilo sa mi zdravé dieťa
Asi ani tvoja mama neužívala feminion a si tu. Takze kľud, pohoda a no strees