icon

Nočná bolesť krížov

sanny2993
11. sep 2020

Dobry vecer. Som v 7+4 tt a tuto noc ma trapi bolest chrbta. Akoby bolest vertikalne od zadku hore,do pasa, po bokoch nie ... je to 1.x co mi to prekaza pri spani. Nemam spinenie ani ine problemy. Mozno taky zltejsi vytok. . Užívam preventivne duphastan od vcera lebo som po potrate /v maji/. Je mozne ze telo reaguje na liek pripadne by som mala navstivit pohotovost ?

jaass
11. sep 2020

@sanny2993 neviem ti poradit :/ ale keď sa bojíš, skús informatívne zavolať na pohotovosť, mali by ti povedať, čo máš robiť

sanny2993
autor
12. sep 2020

@jaass ďakujem za radu určite tak spravim v pripade potreby. Už ma to aj prešlo aj som sa vyspala. Teraz ma pobolieva chrbat mierne ale mna napadlo ci to ja nebudem mat z mojej sedavej praci v kancelarii ... mam este aj stoltak blbo ze sa neda stolicka zarazit az pod neho cize neda sa mi byt opretej a hrbim sa. Uvidim ako sa to vyvinie

solinkarka
12. sep 2020

Áno v začiatku tehu je to úplne normálne...časom to prejde

sanny2993
autor
12. sep 2020

@solinkarka ďakujem ... nič prijemne to teda nie je ked sa clovek nevyspi, prekvapilo ma to, hned som sla na wc skontrolovat situaciu, nastastie vsetko v poriadku ... asi si treba zvykat ze telo sa meni ... ale pre drobuliatko sa zvladne vsetko 🖤

miskamichalka
12. sep 2020

Ja som na konci 39tt. Neviem od bolesti v krizovej casti chodit, brucho ako balon, na posteli sa neda pretocit bez brutalnej bolesti. Nohy spuchliny, vaha + 17 kg. Chodim ako zaba so zlomenou nohou kvoli cvaknutemu nervu o co sa postaral drobec. A ano, stale je to normalne! 🙂 tak sa priprav "bude hůř" ... Do 9.mesiaca som chodila akoby som ani tehu nebola. No od 37tt.sa to cele zacalo. Drzim palce!

sanny2993
autor
14. sep 2020

@miskamichalka ďakujem za povzbudenie a prajem vela sil do úspešného konca 🙂🙂