icon

Od ktorého týždňa sa objavujú tehotenské príznaky?

bessdonna
22. apr 2024

ahojte.uz sa nepamatam,od ktoreho tt zvyknu byt priznaky? konkrétne pocity na vracanie.od cca 7-8tt?viem,ze v 13tt uz to odznievalo pomaly a na zaciatku som tazkosti nemala.

marhulka13
22. apr 2024

@bessdonna ja som nemala nikdy žiadne

viestta
22. apr 2024

Niekto nema ziadne priznaky, niekto vsetky, toto sa neda zodpovedat, pretoze je to cito individualne

minenkak
22. apr 2024

@bessdonna ja som zvracala raz,keď som sa objedla mastných halušiek s kapustou, načo si dobre takéto hracie stavy,buď rada ,že si tehotenstvom spokojne prejdes

bessdonna
autor
22. apr 2024

@marhulka13 to je fajn.ja az take ze som chvilami lezat musela.nehrozi vybavovat nieco v takom stave atd.ale preslo to.

bessdonna
autor
22. apr 2024

@minenkak 2x som bola tehotna,vzdy mi byvalo zle a velmi.len si nemozem spomenut odkedy.spravila som test v den ms a do 7-8 tt podla mna nic.

flientica
22. apr 2024

no niekto dokonca ani nema. u mna to bolo tak ze mi celych 6tt nic nebolo a potom v 8-9 tt zacali nevolnosti ale to bolo ze raz rano ked som zavcasu vstavala do prace a potom niekedy mi prislo zle vecer alebo v noci.

maryetta
22. apr 2024

4x tehotna a vzdy ako som si spravila test mi bolo zle 😂 resp som robila test lebo mi uz bolo zle.

minenkak
22. apr 2024

@bessdonna tak buď rada ,že ti není zle

diewcatqoo
22. apr 2024

Kazde tehotenstvo je ine. V dvoch tehotenstvach okrem bolesti prs od cca 6tt a miernych krcov v podbrusku, som nemala za cely cas ziadne ine priznaky. V jednom tehotenstve mi bolo na zvracanie uz tyzden aj nieco po inkriminovanom sexe a bolo mi zle az do 11tt, kedy som sla na kyretaz (MA) a aj par dni po kyretazi ma este natahovalo.

domcavesel
23. apr 2024

Ja som nemam tehotenské priznaky dodnes a som v 16 týždni 😊

bessdonna
autor
25. apr 2024

@domcavesel je zopar takychto zien.uzivaj si to❤️