Odhadnete týždeň tehotenstva podľa bruška?
Ahoj expertky.
1) Co by ste povedali na toto brucho, aky tyzden / mesiac je to podla vas?
Pred tehotenstvom ploche brucho.
2) v ktorom tyzdni vam zacalo byt brucho na obtiaz? Nechapte to zle, proste kedy zacalo zavadzat a unavovat vas.

Take brucho som mala v 7-8mes pri oboch detoch. V trosku volnejsom obleceni nikto nevedel ze som tehotna.
Neviem co ta hadanka sleduje, su zeny co od 4.mes vyzeraju ze su tesne pred porodom a su take ze porodia a okolie pomaly ani nevie o tehotenstve 🙃
Kriticke boli vzdy posledne tyzdne, asi do 36tt som bola schopna aj pobehnut, potom uz som ledva zila, mala som problemy s dychanim a pod.
Vsetko je ale prudko individualne.
To je neskutocne individualne aj velkost brucha aj zvladanie po fyzickej stranke no na obtiaz mi brucho nebolo nikdy lebo by to znamenalo ze na obtiaz mi je vlastne dieta....bolo to len fyzicky narocnejsie
Take brucho som mala v 7-8mes pri oboch detoch. V trosku volnejsom obleceni nikto nevedel ze som tehotna.
Neviem co ta hadanka sleduje, su zeny co od 4.mes vyzeraju ze su tesne pred porodom a su take ze porodia a okolie pomaly ani nevie o tehotenstve 🙃
Kriticke boli vzdy posledne tyzdne, asi do 36tt som bola schopna aj pobehnut, potom uz som ledva zila, mala som problemy s dychanim a pod.
@anonym_8ff8fc len uvazujem, ze ako sa bude dat prezit ten zvysok tehotenstva, ked uz teraz ho nevladzem nosit
Pobehnut 🥲 ja som pravidelne behavala 5k (za 35 min., takze ziadny atlet), ale od zaciatku tehotenstva sa mi bezat proste neda. Po 10 krokoch treba proste prestat
s takým bruchom som prišla na pôrod. nemala som žiadne problémy.
u mňa bol problém nie pred pôrodom, ale po pôrode. moje deti boli nespavce.
Ine by mali rady take brucha.. co riesis. Taketo som mala v 12tt, musela som nosit tehu leginy/rifle. Pri oboch som mala velke spicate brucha. Krasne.
Ine by mali rady take brucha.. co riesis. Taketo som mala v 12tt, musela som nosit tehu leginy/rifle. Pri oboch som mala velke spicate brucha. Krasne.
@anonym_autor asi myslíš tie, čo nemôžu otehotnieť, či?
@anonym_8ff8fc len uvazujem, ze ako sa bude dat prezit ten zvysok tehotenstva, ked uz teraz ho nevladzem nosit
@anonym_autor to je silne individuálne, ja som také mala v siedmom mesiaci. A nežartuj, ze takéto bruško ako žena, ktorá športovala, nevládzeš nosiť, čo potom tie, čo čakajú dvojčatá
@anonym_autor omg ty mas ale problemi
Ja som takéto mala asi až na konci, tiež pred tehotenstvom ploché brucho. Ale nevidím zmysel v porovnávaní veľkosti brucha, je to úplne individuálne a a o ničom to nevypovedá. V tehotenstve ma neobťažovala veľkosť brucha, skôr pridružené bočné efekty 🙂 bolesť chrbta, kostrče (po pôrode to zmizlo). Ale celé tehotenstvo až do cca 2 týždňov pred pôrodom som cvičila a to odporúčam každému, kto môže. Pomôže to s kondičkou, bolesťami a myslím, že je to aj fajn príprava na pôrod a následnú starostlivosť o bábätko.
Take som mala na konci 8 mesiaca ked som rodila. Este v 6 mesiaci som bola plocha ako doska.
Takze neviem, je to rozne. Nahodou sa urazis alebo 💁🏻♀️
@anonym_autor ja neviem vôbec. Ja som s takýmto išla rodiť 2x 🙂 obaja mali 4 kilá, takže malí neboli. Brucho mi na obtiaž nebolo ani raz ..
V prvom tehotenstve som taketo mala v 6.-7.mesiaci.
Teraz v druhom tehotenstve mi taketo narastlo uz v 4tom a je to teda zahul. Aktualne som v 7.mesiaci
@anonym_autor schvalne som pozrela na svoje foto, 1.toto by bolo moje brucho v 17tt :D 2. mna neobtazovalo brucho vobec, ja by som vedela byt tehotna aj cely zivot... a to som mala naozaj dost velke brucho
Taky 18-20tt
Také som mala v 8 mesiaci
5 -6 mesiac
Je to 17.tt. Asi ste nejake superzeny, lebo ja fakt niekedy nevladzem. Ako vcera. Ale dnes som sa zobudila celkom s energiou, co sa mi stava uz zriedka, ale snad da silu na dalsie tyzdne.
Smejem sa, ze mi temu dali do 1.trimestra. To by ma porazilo uz.
Vidim to na december.
Kazdopadne. Pri prvom som toto mala pred koncom. Pri dalsom tehu v polovici 😉
@anonym_autor s takýmto bruchom som išla rodiť v 40tt. Na poradniach som sa cítila divne medzi ostatnými 🤣 a ver, že zavadzalo extrémne, obe tehotenstvá s takýmto bruškom a bábätká mali 3.6kg.
Takéto brucho som mala v 9 mesiaci s dcérou.So synom hádam uz v 4 😂 bola som ako taký vorvaň 😂
@anonym_autor Ja som mala takéto brucho v 4.tom mesiaci, tiež som bola plochá ako lata a pri oboch tehu som pribrala 20 kíl.

Ja tak myslím 13mesiac