Opakovane slabé krvácanie v 12tt
Maminy stretli ste sa s tym? Som v 12tt a od zaciatku tehotenstva spinim, ked idem na toaletu/velku/ dokonca mam cervenu krv, postupne to prejde do hneda. Uz som s tym letela tri krat na gyndu, a vzdy mi urobil sono, vsetko bolo v poriadku a nic neriesil, nechapem preco sa to deje, je to moje stvrte tehotenstvo, ale pri ani jednom som to nemala.
@nikusebi mna do nemocnice nedal ani raz ze vsetko je ok a ine nema co robit
@cherry1981 to je potom fajn. Oddychuj máš i nijaké lieky?
@cherry1981 ahoj, aj ja som spinila, nielen v prvom, ale aj druhom trimestri. Sono vzdy vporiadku. Lekar vravel, ze v tehotenstve je tam doke všetky viac prekrvene a ze ako niekto krvaca z nosa, tak ja obcas z vaginy 😂 ze mi tam praskne nejaka drobna cievka.
Drzim palce, nech je vsetko ok 🙂
@cherry1981 moje tretie tehu a pri prvých dvoch som tiež nič podobné nemala. Neviem preco je to takto
Podľa mňa ak by boli niekde nejaké odchýlky, tak by ťa isto poslal do nemocnice na nejaké to pozorovanie. Niektoré ženy takto špinia a celému tehotenstvu to nijako neublížilo.

@cherry1981 ahoj no ja som v 7 TT a tiež som spinila, momentálne ležím v nemocnici s hematomom. Tiež som najprv krv mala a potom také hnedé