icon

Oznámenie zamestnávateľovi o tehotenstve

biancapa
11. máj 2019

Kocky este Vas chcem poprosit o radu. Ako to dat vediet zamestnavatelovi oficialnym sposobom. Zamestnavatel ma sidlo v zdialenom meste. Kde pracujem ja je iba prevadzka. Dakujem za rady

kolecko11
11. máj 2019

@biancapa prosím ale čo dat? Oznamenie, že ste tehotná?
Písomnou formou, jednoduchá formulácia , že ste tehotná s plánovaným termínom pôrodu xy
Dajte do rúk vašej nadriadenej, pripadne ak nemáte, tak na personálne, alebo priamo šéfovi zašlite doporučene postou.

ikonica
11. máj 2019

Dole mas aj vzor textu... K tomu ofot prvu stranu tehuknizky... Daj to veducej tvojej prevadzky nech ti podpise prevzatie jedneho exemplaru a ten druhy nech posle na centralu https://www.belenka.sk/blog/ako-oznamit-v-praci...

sasanka605
15. máj 2019

Moja firma ma sídlo tiež inde, mne môj šéf nechcel podpísať prevzatie tak som poslala rovno do sídla a doporučene. Len pre istotu.

biancapa
autor
15. máj 2019

@sasanka605 nechcel Ti podpísať prevzatie :O ? To vazne? Aky mal nato dovod

sasanka605
15. máj 2019

@biancapa že generálneho máme inde, tak on to nepodpíše, ale pošle mu to keď chcem. Tak, v rámci opatrnosti, som si to poslala radšej sama, jeden nikdy nevie.

diaalex
20. máj 2019

Ja sa s mojimi šéfmi stretávam denne, ale asi to poriesim doporučene na pošte nech mám istotu keby niečo

danielkadandy
12. máj 2020

Ak som od zaciatku na pnke a neplanujem do materskej nastupit do prace, malo by oznamenie zniet inak ako su povodne vzory o planovanovanom termine porodu a termine nastupu na matersku a ze aby umoznil vsetky potrebne vysetrenia?

kolecko11
12. máj 2020

@danielkadandy ano, normálne oznam , podľa štandardnej formulácie , je to len oznam, takze žiadna veda ;)

danielkadandy
12. máj 2020

@kolecko11 uhm dakujem 🙂