icon

Pichnutie v maternici pri kašli

nika3893
9. apr 2018

Ahojte, dievčatá. Párkrát som tu vložila nejakú otázku, ohľadom vysledkov spermiogramu a našej snahy otehotnieť + že raz som spontánne potratila. Je to tu a sme medzi 7-8tt. Sme veľmi šťastní. Lekár povedal, že je všetko v poriadku.
Včera som si pri ležaní silno zakašlala až som sa celá tak nadvihla- poskočila. Citila som to až na pravej strane maternici ako keby takisto podskočila. Zažili ste to? Nemohla som tým ublížiť bábätku? Napr. Že mu prestane biť srdiečko? Veľmi som sa naľakala a celú noc poriadne nespala. Mám ísť k doktorovi? Ďakujem za skúsenosti a rady.

erickatt
9. apr 2018

Neboj. Všetko bude v poriadku. Maternica sa roztahuje a je citlivejšia

nika3893
autor
9. apr 2018

Mám ísť k lekárovi alebo ma len vysmeje?

pininka
9. apr 2018

@nika3893 je to uplne normalne, aj pri kychnuti aj pri kaslani. Maternica rastie,bude aj citlivejsia. Uzivaj si to a nemusis zakazdim behat k lekarovi.

nika3893
autor
9. apr 2018

Ok, stresujem lebo sme raz prišli o babo. Takže je normálne, že každý silnejší pohyb pocitim na maternici. Budem myslieť pozitívne. V období medzi 7-8 tt je ešte babo v maternici ale vyššie? Videla som obrázky, že by malo byť už trochu vyššie, čo myslíte?

jankazpd
9. apr 2018

Úplne normálne...Nie je to príjemné ale bude sa to diat dosť často najmä keď zakasles, kychnes...😉

aileen_mt
9. apr 2018

@nika3893 ziadna z nas nezaruci, ze je vsetko ok, ale za seba ti mozem povedat, ze taketo pichnutie pri kychnuti, kasli, mavam bezne, ked lezim... Ale vsimla som si, ze pomoze, ked trochu pokrcim nohy (tak mierne sa schulim 🙂 ) potom este pozor na prudke zdvihnutie sa zo sedu, z lahu... Tieto pichutia by nemali byt nebezpecne veci, ale ani prijemne to nie je ;)

simdob
9. apr 2018

ťažko povedať, ako to bude, no dúfaj, že dobre. budeme na teba myslieť