Po 10 mesiacoch snaženia sa podarilo
Po 10 mesiacoch snaženia sa sa podarilo. Po lekarovych slovách, že ja mat deti nebudem. A po nekonečne chaotickej menstruacii s výpadkami 3 mesiacov a potom 3 tyzdne menstruacia 🤷♀️ Poradíte mi, kedy mám ísť na kontrolu? Premyslam aj nad zmenou lekára.

@babovka2321 bývam v Košiciach 🙂 a Dakujem ❤️
To je super. 👍K lekárovi by som išla až okolo 10-12 týždňa.
V tvojom pripade ak si mala problémy ktoré naznačovali az k neplodnosti tak aj hneď zajtra ráno. Možno budeš potrebovať lieky na udržanie alebo riešenie krvi, možno budeš musieť byť viac sledovaná, možno budeš potrebovať kľudovy režim a PN...
Super veľmi gratulujem od srdca ♥️♥️♥️A určite volaj už zajtra , ja som sa tiež pokúšala tri roky o druhé a keď som volala doktorovi,že mám pozitívny test myslela som,že mi dá až o mesiac termín a on mi dal hneď na druhý deň ráno a od 6tt má sledoval prvý trimester každé dva týždne pre istotu
Ak mas taky problem volaj hned. Nevyplaca sa cakat. A zmen doktora
Tak neviem, akeho mas doktora, ale ja chodim na murgasovu k dr linkeschovi (starsiemu) a som spokojna.
Gratulujem z celého srdca!🤍 Určite by som nečakala a šla za novým doktorom hneď 😊 Ja mám Martina Hoppana, určite odporúčam, nielen že je vynikajúci doktor ale je aj veľmi ľudský 😊
Gratulujem, užívaj si každú chvíľočku! ❤ Zmena lekára je asi dobrý nápad, lepší by bol niekto, kto ťa povzbudí a podporí. Držím palce 🙂
@joesvk nie je to neskoro? 🙂
@whatever1
@radanna11
@gertys
@babovka2321
@stefffania
@ella_bella
Dakujem veľmi pekne ❤️ Verím a túžim aby všetko vyšlo a dieťatko som donosila 🙂
Verim ti. Prave preto musis zmenit doktora. Ja som po tolkych potratoch ze moj lekar viac panikari ako ja. Robi vsetko preto aby mi pomohol. No bohuzial priroda vzdy vie co robi
@gertys Dakujem veľmi pekne 🙂
Ja podľa seba uvažujem, ja som v tom čase išla pri obidvoch tehotenstvách. Nechcela som, aby ma v začiatkoch vyšetrovali, aby náhodou mi nezaniesli infekciu a podobne.
Ale sama sa rozhodni samozrejme ako chceš.

Gratulujem, super, netreba sa vzdavat ☘️ idealne zavolat lekarovi a on ti uz da termin, kedy uzna za vhodne, ja som sla az niekedy v 9tt. Odkial si? Ak by si chcela poradit ineho doktora.