icon

Pocity v 13. týždni

dominika88722
16. máj 2020

Ako ste sa mali v 13tt? Bolo vám vidno bruško? Jedli ste veľa za 1trimester ako za 2? Je zle ak som už v 1 trimestri jedla ako za 2 vždy se najím a pak som hladná tohle sem nikdy nemala . Dekuji za radi holky .

amelia000
16. máj 2020

@dominika88722 jedla som za -1 cloveka...cize som len vracala a bola na caji a obcasnom suchom pecive. No jest za 2 by si urcite nemala, ale poznam uz teraz ako je tazko sa ovladat :D

s_a
16. máj 2020

Som v 15 a doteraz nemám chuť na jedenie.. Jem troska viac ako predtým, ale to hlavne preto, lebo ked dlhšie nejem, tak mi je zle, takže nasilu niečo malé si dam.. A kym ti chuti, tak je dobre, ale zas asi nie je tiež zdravé pribrať veľmi veľa kil za krátku dobu.. Ale uvidíš neskoro, ešte sa to môže zmeniť

kristi40270
16. máj 2020

No ja som v 19a mne naopak stále až tak papať nechuti

heidy222
16. máj 2020

@dominika88722 v oboch tehotenstvach som pribrala najviac v 1 trimestri, aj 10kg, do Pol roka Po porode som zhodila, nerob si starosti zbytocne

jenisjenis
16. máj 2020

@dominika88722 aj ja som to mala na zaciatku tehotenstva. Najedla som sa a hned som bola hladna akoby som nejedla. Takzvany vlčí hlad v tehotenstve. Ale je to len na začiatku potom to prešlo 😀

dollyzv
17. máj 2020

V 1.trimestri som jedla oveľa viac( pomáhalo mi to na nevoľnosti) aj som pribrala nejaké 3kila..teraz som v 17tt a od 12tt som nepribrala ani kilo,jem pomenej lebo mi na nevoľnosti už jedlo nepomáha,je jedno či som hladná,či najedena naťahuje má aj tak 🤣

krimhilda
22. máj 2020

@jenisjenis ani nehovor o vlcom hlade, lebo moj muz sa podla mna aj zaspat boji pri mne 😂😂😂 vlci hlad v kombinaciu s prisernymi chutami to je moje momentalne 😂😂😂😂