Pocity v 13. týždni
Ako ste sa mali v 13tt? Bolo vám vidno bruško? Jedli ste veľa za 1trimester ako za 2? Je zle ak som už v 1 trimestri jedla ako za 2 vždy se najím a pak som hladná tohle sem nikdy nemala . Dekuji za radi holky .
Som v 15 a doteraz nemám chuť na jedenie.. Jem troska viac ako predtým, ale to hlavne preto, lebo ked dlhšie nejem, tak mi je zle, takže nasilu niečo malé si dam.. A kym ti chuti, tak je dobre, ale zas asi nie je tiež zdravé pribrať veľmi veľa kil za krátku dobu.. Ale uvidíš neskoro, ešte sa to môže zmeniť
@dominika88722 v oboch tehotenstvach som pribrala najviac v 1 trimestri, aj 10kg, do Pol roka Po porode som zhodila, nerob si starosti zbytocne
@dominika88722 aj ja som to mala na zaciatku tehotenstva. Najedla som sa a hned som bola hladna akoby som nejedla. Takzvany vlčí hlad v tehotenstve. Ale je to len na začiatku potom to prešlo 😀
V 1.trimestri som jedla oveľa viac( pomáhalo mi to na nevoľnosti) aj som pribrala nejaké 3kila..teraz som v 17tt a od 12tt som nepribrala ani kilo,jem pomenej lebo mi na nevoľnosti už jedlo nepomáha,je jedno či som hladná,či najedena naťahuje má aj tak 🤣
@jenisjenis ani nehovor o vlcom hlade, lebo moj muz sa podla mna aj zaspat boji pri mne 😂😂😂 vlci hlad v kombinaciu s prisernymi chutami to je moje momentalne 😂😂😂😂

@dominika88722 jedla som za -1 cloveka...cize som len vracala a bola na caji a obcasnom suchom pecive. No jest za 2 by si urcite nemala, ale poznam uz teraz ako je tazko sa ovladat :D