Podľa menzesu som v 7. týždni, ale podľa lekára som v 5. týždni
Ahojte idem si po radu. Podľa kalkulačky by som mala byt 7tt a podľa lekara som 5tt a bol mi vidieť len gestacny vak 21mm bez zltkoveho vaku a plodu. Kontrola o dva týždne. Myslite že sa mozem uspokojiť a plodík sa vyvinie? Máte niektorá skúsenosti? Ďakujem krásne 😢❤️
Ja som to tak mala. Išla som ku gynekologičke podľa kalendára 8+6 a reálne som bola 6+7. Mala som ovuláciu totálne neskoro. Všetko dopadlo dobre, malý je tu, živý, zdravý.
tiež som to tak mala. Ale teda ja som hneď od začiatku vedela, že som mala posunutú ovulaciu.
@barus26 tak aspoň niesom jediná ❤️ lekár mi povedal že sa uvidí za dva týždne. Ovulaciu nemám vôbec odsledovanu
Hlavne sa snaz byt pokojna, uzivaj si pekne slnecne dni, a nestresuj. Vsetko bude tak, ako ma byt 🙂
Mala som to rovnako, o 2 týždne menší plod než podľa menzesu mal byť. Všetko dobre dopadlo, tehotenstvo prebiehalo normálne, takže za tým asi bola tá posunutá ovulácia 🙂 držím palce, aby to tak bolo aj u teba.
Ahoj, mala som to presne ako ty...objednala ma potom o 2 týždne a keď som bola, podľa nej, v 7 tt, srdiečko už bilo ☺️ nestresuj sa zbytočne
Aj keď si nesledujes ovuláciu skús sa zamyslieť, či nevieš kedy si mala ovulacny hlien, alebo najväčšiu chuť na sex - počas ovulácie máš väčšinou hormóny poriadne vygradovane a podľa toho skus zistiť, kedy to mohlo byť. 🙂 Ak si znacis kedy ste boli spolu s partnerom, tak pozri si a skús vyrátat aj podľa toho. Ale teda drizm palce, veľa žien to má posunuté 🙂
Kľudne si mohla mat posunutu ovu🥰 Ja som tak mala v prvom tehu a aj teraz 🥰

Mohla si mať posunutú ovuláciu, ale napr kamarátka takto potratila, tiež tam nemala nič 🙁