icon

Pomočenie sa zo sna v 7tt? Hanbím sa...

danielkadandy
13. mar 2020

Prosim vas mama som cudny sen a potom ze mi strasne trebalo curat a potom ze som sla na wcko a konecne sa mi ulavilo...zobudila som sa ze som sa pocurala...este sa mi to nikdy nestalo...som v 7tt....co to bolo???
Citila som sice mocove cez den aj som pila urosept urologicky...ale toto????
Hanbim sa s tym vobec k doktorovi...

petra2019
13. mar 2020

Nič si z toho nerob, proste si len tvrdo spala...🤷🏻

danielkadandy
autor
13. mar 2020

@petra2019 och neviem ved to je hrozna hanba..

smejko25
13. mar 2020

@danielkadandy 😁 to nic ja som sa v 9tom rocniku na zakladnej skole pocurala rovno vedla zachoda 😁 isla som domov zo skoly a uz doma som dvere otvarala tam ze nohy som mala prekrizene do xyz 😁 dosla som ku wc uz tak napumpovana ze som vedela ze ked rozpojim nohy proste to pustim 😁a tak dlho som stala vedla wc (s myslienkou ze musim to nejak zatlacit aby som aspon stiahla nohavice) som sa nakoniec pocurala 🤷‍♀️😁😁

smejko25
13. mar 2020

@danielkadandy Ale tiez sa mi to za cely zivot mozno 2 krat v spanku stalo 🙂 raz som aj vracala z spanku 🙂 sa mi snivalo ze sme mali doma party a som isla vracat do zachodu a som aj realne vracala 🤷‍♀️😁

bociandy
13. mar 2020

@danielkadandy Mne sa stalo presne to iste, sice dost davno... vravela som o tom kamoske a jej sa dalsiu noc stalo uplne presne to iste. Tak sme sa na tom nasmiali a doteraz sa smejeme😀 Netrap sa kvoli tomu.

maris5
13. mar 2020

Nech dvihne ruku ten, komu sa snivalo, ze je na zachode a nepustil. Nenajde sa. 🙂

luccija
13. mar 2020

@danielkadandy pokým porodis a možno po pôrode tiež sa Ti ešte veľa krát stane únik moču😀maternica tlačí na mechúr, padajú orgány cvic Kegelove cviky.Takto v sne sa mi to nestalo, ale tak čo narobis?

smejko25
13. mar 2020

@luccija noo kolko krat som si pri kychnuti cvrkla 😂😂😂

simca06022011
13. mar 2020

Kluuud, nie si jediná co sa jej snívalo o wc 😂

danielkadandy
autor
13. mar 2020

@simca06022011 ano ved mne sa o wc uz velakrat snivalo ze mi strasne treba ale vzdy som sa zobudila potom a isla na wcko......toto sa mi stalo prvykrat ...preto sa hanbim

majoranka24
13. mar 2020

@danielkadandy Preco by si s tym mala ist k doktorovi?🙂 Bol to len sen, moze sa to stat hocikomu. Keby si to sem nenapisala, nedozvedel by sa to vobec nikto.😊

danielkadandy
autor
13. mar 2020

@majoranka24 ja som sa len bala ci je to normalne alebo ci mi nieco je :/

jakoma
13. mar 2020

@danielkadandy nie je ti nic, mala si fakt silny spanok:D tiez sa mi to stalo raz ako dospelej(nebola som ani tehotna). bala som sa ze sa to zopakuje, ale nie nastastie 🙂

danielkadandy
autor
13. mar 2020

@jakoma no mozno aj tie mocove do toho spravili svoje...pila som viac vody cez den..navecer

danielkadandy
autor
13. mar 2020

A ten sen bol fakt ako zivy

mischelin89
13. mar 2020

@danielkadandy ja som v poslednom trimestri rano vstala a vsetko mokre. Som sla k lekarovi a vysledok - ziadna plodova voda, normal som sa pocikala. Netreba z toho robit vedu 🙂 teda ak sa ti to nestava pravidelne :D

miriam11
Odpoveď bola odstránená
leeo
13. mar 2020

V tehotenstve je riziko "pustenia" vacsie. Je to normalne ze mechur je "zahnany do kuta" inymi organmi. Ja som pri prvom teh. bola v poho. Teraz je to o dost horsie. Kamosky co maju po 4 deti vravia, ze kazdym teh. je to horsie aj po porode. Nic si z toho nerob mas pred sebou este vela zmien

heln
13. mar 2020

Ber to normalne, stava sa, malokto sa s tym pochvali. Ako tehotna budes castejsie mocit. Tiez sa mi par krat snivalo o cikani, nastastie som sa vzdy vcas zobudila. Mozog ti pocas spanku dava signal, ze mas plny mechur a musis ist cikat.

kristi40270
16. mar 2020

Ahoj stoho by som si nič nerobila mne sa to tiež stalo a to som ešte nebola tehotná.. A čo viem tak tehotné majú dosť živé sny vraj tak možno to je tým aj