icon

Prebiehajúci 6. týždeň a ešte nevidno biť srdiečko

nicolletk
4. jan 2023

Ahojte. Stalo sa niektorej z vás niečo takéto ? Mám obrovský strach nakoľko som otehotnela po roku po missed abortion a na prvej návšteve lekára 29.12. kedy som podľa MS mala byť 7tt mi povedal že babatko je veľké len na prebiehajúci 6tt a srdiečko mu nebije. Predpísal mi uteogestan na vkladanie 2tbl ráno a 2tbl večer a odporučil brať OGESTON. Na kontrolu mám prísť 9.1. denne sa modlim aj v nemožné a stále dúfam v šťastný koniec po bábätku veľmi tuzime a po roku sa nám to teda konečne podarilo no nečakala som že hneď na začiatku ma budú čakať takéto stresy. Ďakujem za vaše odpovede

ladybug138
4. jan 2023

@nicolletk tak niekedy sa stane, ze babatko je mensie/vacsie, mozno si.mala ovulaciu posunutu...ja som mala srdiecko v 7tt

barus26
Autor odpoveď zmazal
ella238
5. jan 2023

@nicolletk ahoj, ja som bola v utorok a tiež mám kontrolu 9.1 s tým že sa má rozhodnúť čo ďalej, nakoľko fazuľkami má niečo cez 2mm
Poslednú menštruáciu som mala 30.10 a k uhniezdeniu prišlo 2.12.
Som nervózna lebo to vidím ako poslednú šancu. My sme čakali na tuto chvíľu 15 rokov

martinka444
5. jan 2023

@nicolletk
@ella238 ach dievčatá držím silno palce nech sa dozviete len radostné správy ✊🙏, toto čakanie je strašné, poznám z vlastnej skúsenosti.

ella238
5. jan 2023

@martinka444 nikdy som si nemyslela že je tak tažké a stresujúce si bábätko donosiť. Ako tak čítam tak ani tých prvých 12tt nieje výhra. Stále niečo hrozí, by má zaujimalo či aj naše Maminy mali takéto problémy.

martinka444
5. jan 2023

@ella238 veď toto... pri prvých troch tehotenstvach absolútne žiadny problém...to som síce bola oveľa mladšia...ale aj mladé ženy toto teraz riešia, neviem čo je to za dobu? Alebo máme len priveľa informácií a voľakedy to bolo ale sa o tom tak nehovorilo? Neviem.

inak2022
5. jan 2023

@nicolletk ahoj, ja som tak mala a neskôr o 2 týždne už bolo vidieť všetko

nicolletk
autor
10. jan 2023

Ahojte ďakujem za podporu na včerajšej kontrole dopadlo všetko super bábätko narástlo za 10 dní z 0,27mm na 1,24cm a srdiečko mu bije jedna radosť ❤️

inak2022
10. jan 2023

@ella238 ahoj, ako si teda dopadla?

nicolletk
autor
10. jan 2023

@inak2022 ahoj písala som vyššie, sme 8tt máme 1,24cm a srdiečko bije o sto šesť ❤️ v hormonálnej liečbe pokračujem 23.1. mám kontrolu kde mi dajú knižku

ella238
10. jan 2023

@inak2022 Ahoj, dnes som bola v nemocnici a vlastne neviem. Začala som špiniť, to už včera na sone je už vidno veľký fľak krvi, je tam aj čerstvá krv. gestacny je veľkosťou na 8tt a plod na 6tt. Je pekne vidieť žltkovy vak ale má zhrubnutú stenu 2mm
Primár mi povedal že nakoľko je zo vytúžená gravidita tak počkáme 10 dni, mám ísť 19.1 k nemu a ak sa nič nezmení poprípade sa zhorší tak to pôjde preč čistením. V prípade že by som začala silno krvácať mám prísť ihneď.
Srdiečko nebolo plod je maly 3,2mm. Stále špiním ale už vidno aj kúsky sliznice. Na sone mi tá krv zakrýva aj gestačný tak s polky, tak uvidíme.

inak2022
11. jan 2023

@ella238 joj to ma mrzí, musí to byť strašne napätie pre teba :/ držím ti palce, nech to zvládneš, aj keby to nedopadlo dobre ❤️🍀

ella238
11. jan 2023

@inak2022 ďakujem krásne, ja už ani neviem či som či niesom tehotná 🤦‍♀️🤷‍♀️ už v tom mám úplný chaos. Stále iba čakať, v marci mám maturity písomné a ja som sa na zo ešte akí nepozrela. Neviem sa na nič sústrediť. Mám stres aj z tých maturít aj z tohoto. A ešte väčší bude keď nevyjde ani jedno. Ale tak asi to tak bude mat byt. Muž nevie spávať, nič robiť ako cez deň lebo tiež je na nervy.

nicolletk
autor
11. jan 2023

@ella238 ahoj určite najskôr treba zachovať kľud viem že sa to úplne nedá ale ja som sa snažila viac spať ako rozmýšľať a teda modlila som sa nonstop a malo to šťastný koniec 🙏🏻

ella238
12. jan 2023

@nicolletk teším sa s tebou. Neviem či sa toto krvácanie nemôže to že mi lekár vysadil progestenalle. Minuly štvrtok som mala poslednú tabletku a v pondelok už som začala špiniť. Neviem prečo to takto vymyslel. Ja len dúfam ze to nebude mat žiadny dopad na výsledok. Skúsim vydržať veď aj tak nemám na výber 😂

ella238
13. jan 2023

@nicolletk ahoj, tak už mám vraj po 🤷‍♀️ dnes som šla k lekárovi lebo včera som cely deň krvacala čerstvou krvou a mala som strašne bolesti, no a na sone vraj už nič nieje. Ale vieš čo má napadlo? Nemôže byt gestacny schovaný pod krvou? Povedal že už nemusím ísť na kontrolu do nemocnice čo som mala ísť 19 lebo vraj už všetko odišlo, ale sko odišlo keď so mna nešli žiadne kusy? Dnes už toľko nekrvácala, ale bolesti mám strašne. Čo si myslíš? Snažím sa niekde dočítať či koze byt gestacny uložený pod krvou na sone, lebo čo som bola v nemocnici a robil mi sono tak Poľka gestacnejo bola zakrytá krvou a vravel že gestacny je cca asi po tade a tade. No a teraz je všade iba biele čiže krv a v pozadí vidno také kruho ale iba obrys niečoho a to neviem čo bolo. Povedal že mám prísť k nemu bude to pozerať a že ak so mna nevyjde krv čo tam je tak bude treba čistiť ??? A keď som sa opýtala tak kedy mám prísť povedal netreba ??? Ja už naozaj sa cítim ako Alica v krajine zázrakov 😂🤦‍♀️