icon

Ružový výtok po pozitívnom teste

jankaradka
17. dec 2020

Dievcata ahojte.Tak po rozbych diskusiach o snazeni sa a nasledne nepodareni sa....sa podarilo...Test ukazal pozitvne vysledky...Som ale len v 4.tom tyzdni.Vcera som na to prisla,a dnes rano som sa zobudil a mala som slabulinko naozaj slbulinko ruzovy vytok...Utekal aom k lekarke,vzali mi krv,ale kedze je to este malinke,tak ziadne sono,nic...Dostala som lieky na udrzanie,Duphaston a Dicynone...Sampzrejme ,kedze som po potrate tak nemusim ani vraviet ze ako dom sa zlakla no ukludnovala ma doktorka ze zo moze byt uhniezdovanie,ze mam byt kludna.Mate prosim s tymto skusenost?Tefaz uz napriklad nemam nic,cisty papier...Velmi sa bojim,aj ked aa snazim mylsiet pozitivne...Dakujem

barus26
17. dec 2020

@jankaradka mne sa stalo niečo podobne a nebolo to len spinenie, ale jasne červená krv a bolo jej dosť. Ale tiež len jednorazovo.. utekala som na pohotovost a videli vak bez plodu, ale všetko bolo ok a povedali mi, že nevedia z coho to mohlo byt lebo že už tam nemám ani stopy po krvi.. a všetko dopadlo okej, dnes som 38tt

jankaradka
autor
17. dec 2020

@barus26 dakujem,ja sa strasne bojim,nechcem spochybnovat lekarske rozhodnutia...to nie...ja uz teraz napriklad nemam nic,pozeram s stale,uz to so mnou skrz potratu pojde asi dokonca...teda dufam ze to ukoncim porodom🙏🙏🙏

nelca0510
17. dec 2020

@jankaradka mňa prekvapuje že ti lieky dala. Mne dr. keď som bola v tejto situácii povedal, že je to hop alebo trop. Dal mi ich až vtedy, keď sa potvrdila akcia srdiečka.

jankaradka
autor
17. dec 2020

@nelca0510 uvidime,napriek obavam neprispustam moznost ze by ....

lienka9
17. dec 2020

@jankaradka ja som mala toto 2x na zaciatku v takom 10 a 12 tyzdny zhruba.ze som jemne krvacala.dokonca az tri dni.ale ze to moze byt od namahy,prasknuta cievka alebo cokolvek.nezdvihala si nieco tazke? Skus oddychovat,vyloz nohy,daj si magnezko a co ti predpisali a uvidis.viac sa preto neda spravit..tak len v klude 🙂 dobre to bude.

jankaradka
autor
17. dec 2020

@lienka9 vcera som maximalne tak dvihala kos s pradlom,jed som vesala...inak nic...pracujem v MS,napzaj so nie som vedoma ze by som s namahala...ale oddnes naozaj nebudem robit nic,toto je pre mna prvorade,vsetko preto urobim aby sme dosli do konca...

barus26
17. dec 2020

@nelca0510 aj mne nasadili hneď lieky a robia to bežne

nelca0510
17. dec 2020

@barus26 neviem ci bežné, keď sme ich nedali ani v nemocnici a to som prišla s krvavanim

barus26
17. dec 2020

@nelca0510 a mne ich priamo v nemocnici dali

diaalex
17. dec 2020

@jankaradka kamarátka v piatok mala najprv slabé ružové, neskôr silnejšie a o babo prišla 🙁 lekár jej nič nedal a urobil aj v 4tt ultrazvuk, videl vak a nič viac

habibim
17. dec 2020

@jankaradka ja som to mala v 5+4tt, jasne červená krv..utekala som na pohotovosť, tam urobili utz, doktorovi sa videlo, že neide o potrat, nechali ma tam 3 dní, dali i fúziu na zastavenie krvácania na to ešte 3 dní ascorutin a domov do kľudu.. Kontrolný utz ukázal, že to bola len prasknuta cievka... Ja s odstupom času si aj myslím, že preto, lebo som sa zľakla strašne z petard, čo strieľali vt en deň na odpusť a mňa v tom strašne pichlo v bruchu.. Dnes má to moje vystrašenie 19mesiacov...bude všetko ok, len kľud a oddych

jankaradka
autor
17. dec 2020

@habibim ja naozaj nechcem spochybnovat rozhodnutie mojej lekarky,no premyslam ci nemam ist do nemocnice...citim cely cas take bolesti ako na menstruciu,a mpzno sa potrebujem len ukludnit...meviem...

habibim
17. dec 2020

@jankaradka určite by som sa v prvom rade ukludnila a ak máš magnézium tak si ho daj, a potom, ak si myslíš, že ti to ešte len viac pomôže, tak by som šla do tej nemocnice... Ja viem, aké to je keď sa snažíš o bábätko a všetka psychika je upreta na to a zrazu sa niečo deje, čo by sa nemalo a nevieš co teraz... Radšej viackrát zbytočne odísť k Dr. ako raz a bude neskoro

jankaradka
autor
17. dec 2020

@habibim Dakujem,asi sa musim ukludnit...mebudem behat hore dole,ked mam oddychovat tak budem...

sandra151
Autor odpoveď zmazal
petamich
17. dec 2020

@nelca0510 mne tiez lekar nasadil lieky hned, je toho nazoru, ze priroda je priroda, ak ma clovek potratit potrati a aj to tak bolo ale preco tomu nepomoct, ked existuju lieky na podporu/udrzanie a napr. teraz mi ich nasadil preventivne od pozitivneho testu

bona1393
18. dec 2020

Mne sa to stalo cca v 5-6.týždni, špinila som jednorázovo ružovo, potom som špinila hnedo, tiež som si myslela že to bolo uhniezdovanie, kontrolu som mala v 7. týždni a ukázalo sa že som mala hematóm. Dostala som utrogestan. Tak asi preto to špinenie.

jankaradka
autor
21. dec 2020

@jankaradka tak teda tehotenstvo potvrdene ,134hcg to je 4tyzden.Moja lekarka je ale v karantene,takze musim ist do labaku aby mi vzali krv,ze ci to teda stupa.Spinenie uz ziadne,zrejme to bolo fakt len uhniezdovanie prcka🙏🙏🙏