Sérum na mihalnice a tehotenstvo
Ženy potrebujem pomoc 😀
Kúpila som si od značky Revolution REHAB lash serum.
No proste sérum na mihalnice, ale niekde som čítala, že by sa používať nemali, pretože všetko ide cez pokožku do krvi a k maternici a teraz neviem či ho používať či nie.
Vraj je tam nejaká zložka, ktorá vyvoláva potrat.
Hľadám na nete presne tú značku či o tom niečo niekde nebude, ale neviem nájsť. Nevedeli by ste mi prosím niekto poradiť?
Veľmi pekne ďakujem!
Keby to bol taky zabijak, hlavne by som to nedávala tesne k očiam
Treba pozrieť ci neobsahuje hormóny ako prostaglandyn (ten môže vyvolať potrat) ak áno tak by som ho nepoužívala..ja užívam facederma, tiež niekedy mal v zložení ten hormón ale teraz už je bez hormónov.. Ale samozrejme žiadne sérum sa neodporúča v tehu a pri kojeni, hlavne kvôli tomu, že také štúdie nie sú spravené. 🙃
@kacka1989 neobsahuje... takže môžem áno? 🙂
To je asi už na vlastnom zvážení alebo poprípade sa skus poradiť s Dr a počkať ešte 🙂

nie fakt si nemyslim, ze serum na riasy obsahuje zlozky a v takom mnozstve, ze by mohli sposobit potrat 🙂 realne kolko toho sera si das alebo by si si musela dar, ked by to aj hned slo do krvi a maternice
toto je inak velmi dobra stranka: https://www.15minutebeauty.com/pregnancy-safe-m... a je tam uvedene
Don’t worry about:
This is very important, I will not screen these products for you because you don’t need to worry about them.
• Eyeliner: it’s mostly wax, your skin can’t absorb it
• Mascara: Your lashes are dead hair, the mascara is on this only and it can’t absorb anything. This also applies to the “serum” mascaras that promise to help your lashes grow longer. They’re really just a slightly more conditioning mascara.