icon

Silný záchvat smiechu s bolesťami v 11. týždni

leria
25. jan 2014

Ahojte baby. Chcem sa vás opýtať ci mate s niečim takým skúsenosť. Niekedy sa mi stane, ze ked kychnem tak ma neuveriteľne pichne v boku ako keby do mna vrazili nôž. Včera sa mi to stalo ale pri záchvate smiechu. Pozerala som nejakú zábavnú reláciu, bolo mi tak do smiechu no musela som byt zohnutá lebo ta bolest bola hrozná. Najhoršie na tom bolo, ze na mna prišiel taký záchvat, ze uz aj ked nebolo nic vtipne tak som sa pucila od smiechu stocená v bolestiach. Mam strach ci som nemohla babu takouto silnou emóciou a tými bolesťami nejako uškodiť.

awalancha3
25. jan 2014

ak je plod dobre a spravne zahniezdeny a vsetko je ok, tak urcite nie....... 😉 ak je plod uhniezdeny nespravne, tak pride k spontannemu potratu ci uz tomu napomozes krcmi zo smiechu, placom, chodzou, stresom.. cimkolvek.....Hovori sa, ze prve tri mesiace je babätko u mamicky v brusku na navsteve a rozmysli si, ci tam ostane alebo nie ..je to taka prupovidka laicky vysvetlujuca relativne caste potraty v prvom trimestri......Podstatne je sledovat, ci bolest pretrvava, ci nespinis alebo nekrvacas.....(aj ked ani toto este nie je dovod na poplach, ale to uz by som sa isla radsej dat kontrolovat). Tehotenstvo znesie bezny zivot, emocie, zachvaty smiechu, vsetko....... jediné čo by som v tehotenstve naozaj nerobila je pitie alkoholu, drrogy, dvihanie tazkych bremien a pobyt v radiokatvinom prostredi alebo pri zene s aktivnou rubeolou a nechytala by som cudzie zvierata....................inak zi v pohode ako doteraz......................... 😉 Smiechu zdar!

leria
autor
25. jan 2014

@awalancha3 no dufam, ze sa správne uhnuezdilo, mam za sebou 3 potraty...... chcem byt v pohode a nechcem za každým utekať na pohotovosť......to pichnutie bolo na oboch stranách akoby to boli vajecniky a bolo to bolestivé len počas toho smiechu a chvíľočku potom ked som sa ukludnila..... mávam to niekedy aj pri kychaní a teraz si spomínam, ze sa mi to stalo uz aj mimo tehotenstva..... tak snáď to nebude mat ziadny vplyv 🙂

tonjadabik2
25. jan 2014

ahoj aj ja to mam tak koncim 11tt a tiez ked kaslem kedze som bola chora tak ma tiez zabolelo zapichalo v brusku alebo ked som si kychla..takze neviem no..snad sa nic nestane..

leria
autor
25. jan 2014

@tonjadabik2 ak sa možem opýtať ako sa cítiš v tomto týždni? mala si nejake výraznejšie tehotenské nevoľnosti? mna sem tam páli zaha a som trosku unavená..... aj to neviem ci si nenamyslam 🙂 ...... cítim sa veľmi dobre, ako keby som nebola tehotná, trosku som z toho zmetená..... no dufam, ze to konečne dotiahnem do konca.... držím aj tebe palceky 🙂

martinamk
26. jan 2014

@leria tak takto som sa rehotala ja cele minule tehu 😀 riadne zachvaty smiechu manzel si pripadal strasne vtipny, a teraz je to to iste 🙂 a vies ake dietatko sa mi narodilo? od tretieho mesiaca sa rehoce nahlas, ako vsetky tie deticky na videach na youtube a non stop, je to strasny smejko....myslis ze nejakemu dietatku smiech mamicky ublizil? uplne chapem ze mas obavy, ale toho sa naozaj bat nemusis. A to pichanie je normalne, vsetko sa roztahuje, horsie by boli stale bolesti ako pri MS to by som zbehla ku dokimu radsej ale obcasne pichnutie je normalne.

martinamk
26. jan 2014

@leria inak gratulujem 🙂 tiez som akurat v 11tom tyzdni

leria
autor
26. jan 2014

@martinamk jéj, tiez gratulujem 🙂 uz to nejak neriešim, no dosť som sa zľakla......ináč co viem tak aj tie bolesti akoby mala prísť mrska, su tiez normálne..... ja mam len sem tam, no také miernucké.... o týžden idem na kombinovaný test, tak dufam, ze bude vsetko o.k. ... držím palceky aj tebe 🙂

martinamk
26. jan 2014

@leria aj ja mam odbery buduci tyzden, tak verim ze vsetko dobre dopadne. Tak tiez drzim palce 😉

tonjadabik2
27. jan 2014

@leria ahoj.. nie v tomto tyzdni uz nie.. ale predtym medzi 6 a 9tt mi byvalo strasne zleee... ale teraz uz nie..som v 12tt a pohoda zacalo mi rast brusko.. no a kedze cakam 4te babetko 😀 tak uz som citila v brusku jemne motylie kridelka rano uz sa tam cosi hybalo.. nie na brusku..ale dnu v brusku.. take divne..ale neboli to creva to viem.. 😀 zaha ma este nepali.. unavena som casto ano aj pospim poobede niekedy..a tlacia ma uz rifle..takze idem na teplaky a tehotenske rifle 😀 ..