Som v 11. týždni a nesedí veľkosť plodu podľa menzesu a podľa ultrazvuku
AHOjte vcera som bola na poradni, podla menzesu som 11+tt a podla sona 10+1tt Podarilo sa nam otehotniet pomocou Inesminacie ktora bola 25.2.2020 je to v poriadku? Dakujem za kazdu info
@bambulienka25 podla poslednej menstruacie som 11+0tt ale ultrazvuk ukazuje 10+1
@bambulienka25 Myslis ze to je v poriadku?
@terezka288 to ti nikto nepovie, ci je to v poriadku, uvidis casom. Nam ked sa zacal ultrazvuk opozdovat, bol to zaciatok konca. Nic ine ako caakt sa neda...Ono treba si uvedomit aj to ze staci ze dr klikne o pixel vedla a uz je uplne ina velkost namerana, takze zatial by som sa s tym nejak netrapila
@pink_lady No dufam ze to bude v poriadku dakujem za nazor)))
@terezka288 je to podla mna uplne v poriadku, vsetko zalezi aj kedy v cykle si mala Inesminaciu. Ja by som mala byt podla ms 12+0tt dnes, ale viem vdaka ovulacnym testom, ze som mala ovulku uz 9dc, kedy sme sa aj snazili, preto som 12+6tt. Hned som to na prvej kontrole povedala doktorke a od vtedy mi to presne sedi podla ovulky na den 😊 takze ziadny strach
My sme tiež o týždeň pozadu podľa sona oproti ms..ale neviem ako to je pri umelom..ale napr. Podľa ms som bola 6+4 a podľa sona 5+4 a to bol týždeň..a podľa ms v 11+4 už sedel plod podľa sona na 10+6 takže dva dni dobehol 🙂 je to individuálne,dôležité je aby rástlo a nezaostavalo ešte viac 🙂