icon

Som v 4. týždni plus 1 deň a nešpiním. Je to v poriadku?

ellisa12
24. máj 2022

Ahojte, podľa výpočtov by som mala byt 4+1
Chcem sa len spýtať či je v poriadku ak nešpinim...

amelia89
24. máj 2022

@ellisa12 4+1 cize ti meska menstruacia den.
Z akeho dovodu ma zena pri tehotenstve spinit?

nafka0483
24. máj 2022

@ellisa12 Preco by si mala spinit??

sense
24. máj 2022

A prečo by si mala spinit

osky
24. máj 2022

To je vtip?
Ved zeny sem pisu prave,ked spinia..
Bud stastna,ze vsetko je bezproblemove.
A ak myslis uhniezdovacie 1-2 dnove spinenie,to nemusis vobec mat.
Nema to kazda zena!!!
Prajem bezproblemove pozehnane tehotenstvo!🤗

jaskolka
24. máj 2022

A prečo by si mala spinit?

pribinak
24. máj 2022

Toto píše fakt dospela žena? Veď ak chceš dieťa, tak buď rada, že nespinis.
Ja neviem, ale toto sú fakt základy, aj Arana z osady vie, že ak chce prídavky, tak potrebuje bezproblémové tehotenstvo a nie špiniť

Veľa zdravia želám

ivik4
24. máj 2022

Mala by si ist na urgent ci si nahodou nepotratila ( ak vobec si tehotna) ked nespinis 👀 rychlo utekaj ...

ellisa12
autor
24. máj 2022

@amelia89 nie menštruácia mi nemeška
Zajtra ma byt ale tehotná som 4tyzden a jeden deň

ellisa12
autor
24. máj 2022

@osky to som chcela počuť lebo väčšinou čítam o špineni pri uhniezdovani ale ak to každá nemá tak som veľmi rada 🥰

ellisa12
autor
24. máj 2022

@ivik4 tieto pri... komentáre si nechajte pre seba 😉 myslím si že keď je žena prvý x tehotná je normálne že sa pýta a je normálne že sa pýta aj na fórach .... ak sa ti moja otázka nepáčila nikto ťa neprosil o reakciu 😊

nafka0483
24. máj 2022

@ellisa12 Ale co ma mat uhniezdovanie spolocne s tym, ze ty si v 4+1 a mas pozitivny test?

Ked nastava uhniezdovanie tak o tom este nevies, test je v tom case negativny, kedze telo este nevylucuje hcg.

Cize ak ocakavas implantacne spinenie, tak velmi neskoro. Teda asi si nevedela ako to funguje 🤷‍♀️

amelia89
24. máj 2022

@ellisa12 tak nie si 4+1 tehotenstvo sa rata od datumu poslednej menstruacie. Cize to si najprv pozri ako sa vobec pocita.
Uhniezdovanie navyse neprebieha v tomto case a neviem preco by si mala spinit. To ze to tak niekto ma je vec druha.
Proste cely tvoj dotaz je zvlaštny ale tak odpoved si dostala- je to ok ale teda hlavne este ani nevies ze si tehotna ked menstruacia este prist moze

ellisa12
autor
24. máj 2022

@amelia89 práveže viem ako sa to počíta a presne to vychádza 4+1
Miesto hrania sa tu na chodiace encyklopédie stačilo odpovedať na danú otázku
A ta znela ci v poriadku ak nešpinim v 4tt (keďže som prvý krát tehotná) a všade čítam ze pri uhmiezdovani to ženy mali .... toť vše

amelia89
24. máj 2022

@ellisa12 vies co mne je to uplne ukradnute. ale tehotenstvo sa pocita od poslednej menstruacie a ty pises ze ti ma prist zajtra - logicky v ten meskajucej menstruacie si 4+0.

Ja sa na encyklopediu nehram ale mozno by bolo ok si precitat nejaku zakladnu biologiu pre teba, ked mas absolutne stupidne dotazy ohladne tvojho tehotenstva. Ja som tiez niekedy bola tehotna prvykrat a nepotrebovala som sa pytat na MK ci je ok ak nespinim🥹a este potom tu pisat agresivne urazene komentare.

Maj sa pekne

nafka0483
24. máj 2022

@amelia89 Logicky zena nemusi mat 28 dnovy cyklus, cize v case meskania cobec nemusi byt 4+0.

@ellisa12 Pochop prosim ze ak si 4+1 tak uhniezdovanie s tym uz davno nic nema. Splietas dokopy 2 veci, ktore su casovo od seba vzdialene.

Ako keby si sa pytala ci je v poriadku ze si v prechode a nerastu ti prsia, lebo v puberte prsia rastu.

amelia89
24. máj 2022

@nafka0483 ako sorry ja rozumiem ze ovulacia a cyklus su dve veci ale tehotenstvo sa pocita od poslednej menstruacie BEZ ohladu na den ovulacie - pri prvotrimestralnom screeningu sa potom moze TP upravovat podla velkosti plodu.
ale ved predsa gynekolog sa ta nepyta kedy si sexovala a kedy si mala ovulaciu cca- bude pocitat ze si 4+0 28 dni od tvojej poslednej menstruacie a pripadne odchylky sa budu riesit na tom screeningu.

nafka0483
24. máj 2022

@amelia89 Ty comu nerozumies? 😁 ja mavam 32 dnovy cyklus, cize meska mi menstruacia a od poslednej som nie 28 dni, ale 32. Cize 4+4, chapes? To su 4 tyzdne (7dnove) a 4 dni.

Tu nikde ovulacia do vypoctu nevstupuje.

ellisa12
autor
24. máj 2022

@nafka0483 nemyslela som ze sa ma uhniezdovať v 4 tt ... len som sa spýtala že či to je ôk že som to nemala pri uhniezdení to je cele 🙂

amelia89
Autor odpoveď zmazal
nafka0483
24. máj 2022

@ellisa12 Ale potom si sa zle opytala. Pytas sa ci je ok ze nespinis - teraz. Nenapisala si ci je ok ze si pred cca 14 dnami nespinila.

gertys
24. máj 2022

Pytas sa hluposti a urazas sa ked ti tu pisu ako to je. Tak naco sa pytas? Taku hlupu otazku som na ML este asi nikdy nevidela. Ocividne internet pouzivat vies a ked si prvykrat tehotna najprv si nieco poriadne nastuduj. Kazda bola raz tehotna a ziadna sa az taketo hluposti nepytala. Si vobec dospela? Mas aspon 18?

zuzi0911
25. máj 2022

Ja som spinila a potratila som...bud šťastná,že nespinis ....

ailiba
25. máj 2022

@ellisa12 niektore tehotne zeny spinia, ale rozhodne to nie je nenormalne, ked nespinis.
V prvom tehu som vobec nespinila a mam zdraveho syna, teraz v druhom som spinila aj krvacala a vyzera, ze dalsi syn bude tiez v poriadku.