Som v 4. týždni plus 1 deň a nešpiním. Je to v poriadku?
Ahojte, podľa výpočtov by som mala byt 4+1
Chcem sa len spýtať či je v poriadku ak nešpinim...
A prečo by si mala spinit
To je vtip?
Ved zeny sem pisu prave,ked spinia..
Bud stastna,ze vsetko je bezproblemove.
A ak myslis uhniezdovacie 1-2 dnove spinenie,to nemusis vobec mat.
Nema to kazda zena!!!
Prajem bezproblemove pozehnane tehotenstvo!🤗
A prečo by si mala spinit?
Toto píše fakt dospela žena? Veď ak chceš dieťa, tak buď rada, že nespinis.
Ja neviem, ale toto sú fakt základy, aj Arana z osady vie, že ak chce prídavky, tak potrebuje bezproblémové tehotenstvo a nie špiniť
Veľa zdravia želám
Mala by si ist na urgent ci si nahodou nepotratila ( ak vobec si tehotna) ked nespinis 👀 rychlo utekaj ...
@ellisa12 Ale co ma mat uhniezdovanie spolocne s tym, ze ty si v 4+1 a mas pozitivny test?
Ked nastava uhniezdovanie tak o tom este nevies, test je v tom case negativny, kedze telo este nevylucuje hcg.
Cize ak ocakavas implantacne spinenie, tak velmi neskoro. Teda asi si nevedela ako to funguje 🤷♀️
@ellisa12 tak nie si 4+1 tehotenstvo sa rata od datumu poslednej menstruacie. Cize to si najprv pozri ako sa vobec pocita.
Uhniezdovanie navyse neprebieha v tomto case a neviem preco by si mala spinit. To ze to tak niekto ma je vec druha.
Proste cely tvoj dotaz je zvlaštny ale tak odpoved si dostala- je to ok ale teda hlavne este ani nevies ze si tehotna ked menstruacia este prist moze
@ellisa12 vies co mne je to uplne ukradnute. ale tehotenstvo sa pocita od poslednej menstruacie a ty pises ze ti ma prist zajtra - logicky v ten meskajucej menstruacie si 4+0.
Ja sa na encyklopediu nehram ale mozno by bolo ok si precitat nejaku zakladnu biologiu pre teba, ked mas absolutne stupidne dotazy ohladne tvojho tehotenstva. Ja som tiez niekedy bola tehotna prvykrat a nepotrebovala som sa pytat na MK ci je ok ak nespinim🥹a este potom tu pisat agresivne urazene komentare.
Maj sa pekne
@amelia89 Logicky zena nemusi mat 28 dnovy cyklus, cize v case meskania cobec nemusi byt 4+0.
@ellisa12 Pochop prosim ze ak si 4+1 tak uhniezdovanie s tym uz davno nic nema. Splietas dokopy 2 veci, ktore su casovo od seba vzdialene.
Ako keby si sa pytala ci je v poriadku ze si v prechode a nerastu ti prsia, lebo v puberte prsia rastu.
@nafka0483 ako sorry ja rozumiem ze ovulacia a cyklus su dve veci ale tehotenstvo sa pocita od poslednej menstruacie BEZ ohladu na den ovulacie - pri prvotrimestralnom screeningu sa potom moze TP upravovat podla velkosti plodu.
ale ved predsa gynekolog sa ta nepyta kedy si sexovala a kedy si mala ovulaciu cca- bude pocitat ze si 4+0 28 dni od tvojej poslednej menstruacie a pripadne odchylky sa budu riesit na tom screeningu.
Pytas sa hluposti a urazas sa ked ti tu pisu ako to je. Tak naco sa pytas? Taku hlupu otazku som na ML este asi nikdy nevidela. Ocividne internet pouzivat vies a ked si prvykrat tehotna najprv si nieco poriadne nastuduj. Kazda bola raz tehotna a ziadna sa az taketo hluposti nepytala. Si vobec dospela? Mas aspon 18?
Ja som spinila a potratila som...bud šťastná,že nespinis ....

@ellisa12 4+1 cize ti meska menstruacia den.
Z akeho dovodu ma zena pri tehotenstve spinit?