Som v 5. týždni + 4 dni a vidno len gestačný vak
Ahojte kočky.
Dnes som bola u gynekológa.. podľa ms by som mala byť 6+5, ale podľa sona 5+4 a je vidieť len gestacny vak 8mm... Pred dvoma týždňami mal len 3mm... Máte niektorá skúsenosti? Ďakujem ❤️
Ahoj ja som mala presne takto isto podľa ms som bola 6+5ale podľa Soňa to bolo 4+3 a na Sone tiež bolo vidno len gestačný vak a terás som bola po 12 dňoch na kontrole 7+4)a už je tam sklz len cca 5dni a už bolo pekne vidno aj srdiečko byť takže dnes dom 7+6a už mi Dr dala aJ knižku takže ničoho sa neboj ešte vyckaj zo týždeň a už budeš vidieť aj ty srdiečko byť.
@keisha123 ja som bola v 5tt a bolo vidiet iba gestacny vak. Potom. Ma objednal na 9tt a uz bolo aj srdiecko pocut. Drzim palce nech to dobre dopadne ❤️❤️
@katulka1141 ďakujem ❤️
@keisha123 ahoj, ako si dopadla u Dr? Ja som mala trochu bolesti v podbrušku a ustúpili mi nevoľnosti tak som bola pri Dr a ona má zostresovala že ešte nie je vidieť akciu srdiečka a som 6+2. Poslala ma na nemocnicu, tam podľa veľkosti tvrdia že 6+1tt a že akcia srdiečka ešte nemusí byť vidieť, že mám prísť o týždeň. Ale mám z toho stres aj keď si nepripúšťam možnosť že by sme o bábätko mohli prísť. Ako si zvládala čakať a nemyslieť na to???
@keithy ahoj. Doktorovi idem zajtra ráno a veru mám stres poriadny... Mala by som byť 6+4 a podľa ms 7+5 🙄 myslím na neho každý deň, stále mu rozpravam ako ho ľúbime a ako sa na neho tešíme.. staviame dom tam som mu bola poukazovať dom a jeho izbičku... Viem, možno trápne ale pomáha mi keď sa s ním rozprávam... Tiež nemám žiadne nevoľnosti, sem tam ma pichne v podbrušku a sem tam ma bolia bradavky..
@keisha123 no ja ľutujem, že som šla k Dr lebo takto som ozaj veľmi v strese. Nie doma som, na materskej, syn má 27 mesiacov tak aj dobre, že mám taký kľud. ☺️ Koľko po potrate sa vám znovu podarilo otehotniet? Bože ty už zajtra budeš vedieť, ja budem asi po strope liezť do utorka. 🙈 A muža mám v Nemecku, tak som taká zo všetkého smutna. Ach jaj.
@keisha123 ahoj. To má mrzi..Ale dala ti Dr ešte nádej, alebo to už úplne vylúčila? Keď ti ešte povedala že máš čakať. Možno sa to ešte zvrtne a bude to ok? 🙏🏼 Ak náhodou to ale dobre nedopadne, tak už to budú aj nejako zisťovať nie? Že prečo už znovu takto...😣 Bože ja som z toho čakania na nervy. V podbrušku má stále pobolieva, ale žiaden výtok, spinenie, krvácanie, nič. Dokonca sa mi znovu vrátila bolesť do pŕs a je mi aj zle od žalúdka. Ja už neviem či si to všetko nenahovaram. Môj drobec mi stále vraví že bábika je zdravá a pusinkuje mi bruško...ale tie pochybnosti má zabijú.
Ozaj, a kyretaz je ozaj nutná? Nie je lepšie samocistenie? Z toho zákroku mám obrovský strach...😣
@keithy úprimne mi povedal, že tomu nedáva šancu, nemám tam ani žĺtkove teliesko a je o 3 týždne menši vak pri porovnaní s poslednou ms... Stále mám brať Utrogestan a budúci piatok mám kontrolu.. ak začnem krvácať tak mám ísť hneď do nemocnice na čistenie... Ty hlavne myslí pozitívne, všetko bude v poriadku verím tomu...
@keisha123 ahoj. Tak ani u nás sa radosť nekoná. Ale ja som s tým už veľmi nepočítala ani, tak som není až tak prekvapena z toho...je mi to veľmi ľúto, zákrok som zatiaľ o týždeň posunula, len nemám žiadne krvácanie ani výtok, tak snáď by to šlo samo. Treba veriť tomu, že po tomto už bude len dobre. 🙏🏼
@keithy aj mne to povedal doktor, aj mi pre istotu vypísal lekársku správu.. no neisla som na pohotovosť.. dala som si lieky od bolesti, železo a odtrpela som si to doma... doteraz krvácam, no už nie toľko, ale bolesť je rovnaká.. zajtra ráno idem na kontrolu tak uvidíme čo mi povie.

@keisha123 tak ja si myslím, že tam ešte nemá veľmi čo vidno ani mne nebolo až na kontrole v 8 týždni aj to ba sone to vyzeralo ako taká žabka 😀🙂