icon

Som v 6. týždni a hCG je 154

17. aug 2022

Ahoj zajtra začínam 6tt a dnes mi dr vravela ze je to take 50 na 50...z krvi zistili hcg 154...taktiež som začala od včera trošku špiniť do hneda čiže krv tam je...na dnešnom sone bolo dieťatko trochu menšie ako by malo byť, srdiečko este nebilo maternica sa zväčšuje....mala niektorá podobnu skúsenosť? Asi sa to už nedá zvrátiť že? Mám prísť v pondelok opäť na krv.. nasadili mi aj Progestanelle mam začať brať večer...Snažím sa to brať tak ako to je, viem, že je to časté a príroda je silnejšia než moja túžba ...no mrzi ma to veľmi...tešili sme sa na druhé dieťatko...mala som aj pred 2 týždňami koronu neviem ci to ma suvis..doteraz mám kašeľ a sople no teplotu som nemala vôbec.. a dr vravela že práve teplota je nebezpečná....

saska85
17. aug 2022

Ja som mala biochemicke tehotenstvo a covid. Neudrzalo sa bohuzial. Ale o mesiac na to som otehotnela 🙂

selena_luna
17. aug 2022

Ak je babo mensie, mozno nie si v 6 tt a mas posunutu ovulaciu. Srdiecko este vobec nemusi bit. Teda ozaj je to 50:50, nie je to este stratene. Ale k tomu "zvratit". To sa nikdy neda, nielen teraz ale ani potom, sama vies ze cely 1.trimester je hop alebo trop, teda cely je 50:50. Drzim palce nech to vyjde, ak nie 40 % tehotenstiev konci takto skoro,neznamena to ze si urobila nieco zle, byvaju to v drvivej vacsine nahodne a neovplyvitelne geneticke chyby .

autor
17. aug 2022

@saska85 to je aké prosim ťa? A to si sa tak rýchlo vyčistila ze si o mesiac otehotnela?

autor
17. aug 2022

@selena_luna ďakujem nechávam to teda na osud ..a s tym babom práveže mi dr vravela že podla dátumu styku (18.7) by malo byt babo väčšie ...naozaj by som radšej išla z kratšej cesty ako potom neskor zistiť ze je veľmi choré. ..ach

maminkadeticiek
17. aug 2022

Nevyzera to nadejne.Mrzi ma to

macko1007
17. aug 2022

ono spinenie nieje az taky problem,u mna v prvom pride som spinila hcg v 5tt 400a potratila som.. spinila som aj teraz a beriem duphaston a ascorutin.. len mi nejde do hlavy,ze na sone je nieco vidiet nad 1000 a hcg mas naozaj len 154?

selena_luna
17. aug 2022

Biochemicke tehotenstvo nevidiet na ultrazvuku. Tj do 5. Tt Teda test vyjde pozitivne, ale zle sa uchyti a odide. Pride len silnejsia menstruacia, niekedy aj v termine, mnoho zien to preto ani nezisti.

saska85
17. aug 2022

Ano, stacil jeden cyklus na vycistenie. Nebolo na usg nic vidno len som mala pozit test, vysoke Hcg, potom som zacala spinit a Hcg uz bolo nizke

autor
17. aug 2022

@macko1007 áno aj mi ukázala sono... a áno také nízke..

autor
17. aug 2022

@selena_luna ďakujem za objasnenie

autor
17. aug 2022

@saska85 aha tak to je dobre ja mam take mini bolesti ako pred menstruaciou tak tŕpnem ci je to zo stresu alebo...