icon

Som v 6. týždni a skončili mi nevoľnosti

kastonka
6. jan 2015

Dobry den mile maminky,

som v polovici 6 tt. vcera a predvcerom som mala nevolnosti cely den. nemohla som ani zacitit vonu jedla a zvlast masa, avsak vcera aj z nicoho nic prestali. je to bezne? nemate s tym niektora skusenosti? na babatko sa velmi tesime a nechcem zbytocne stresovat, len na zaujima, ci s tym nemate daka skusenosti, ze vam bolo zle len kratko a hned aj prestalo.
dakujem

ada1313
6. jan 2015

toto je na stres? preboha, zena, tes sa. co by ine za to dali. mne bolo za cele tehotenstvo zle 20 minut a vobec ma nenapadlo, ze by to bol nejaky problem. uzivaj si to 🙂

melalex
6. jan 2015

@kastonka Ahoj mne bolo zle od 6 tyzdna do 8 tyzdna,potom som mala mesiac pokoj a zase mi zacalo byt zle takze je to individualne.

gabikula
6. jan 2015

@kastonka možno ti sa ti tie nevoľnosti ešte spustia v celej paráde. Niekedy sa stane, že sa trošku uľaví na jeden dva dni a potom to začne znova.

bonaqa2013
6. jan 2015

mne pri 2,3 a 4 tehu nebolo vobec, ale vobec zle. A pri prvom tehu som odpadávala. Takže maminka kľud.

siska53
6. jan 2015

@kastonka pri malom mi bolo zle len 2 dni. A potom uz len na dovolenke,ked som.sla konkretne okolo grilovacich stankov. Mimo toho nic.

kastonka
autor
6. jan 2015

Dakujem vam pekne ;) hadam bude vsetko v poriadku;) trosku ste ma ukludnili;)

jankastraza
6. jan 2015

veru treba sa z toho len tesit a uzivat si to 😀 aj ja som v 6tt a je mi fajn, iba ma kazde rano prezenie,to aby som nezabudla,ze cakame 😀 a pocas dna mam velmi vela slin, v robote normalne niekedy s prepacenim plujem nechtiac na ludi, tolko slin sa mi hromadi, a kedze vela rozpravam,tak mi je to neprijemne a musim si davat pozor a vyhnut sa trapasu 😀 dufam,ze to takto aj zostane a nebude byvat zle ani tebe ani mne a ostatnym tehulkam, pri prvom syncekovi som mala take iste tehulkovanie,nie kazda musime grcat 😉

tjaden
7. jan 2015

@kastonka len včera? och moja rátaj s tým že sa to kedykolvek môže vrátiť 😉 prepáč za tvrdu realitu možno to ozaj prestalo len vieš mám take skusenosti že ked som jeden deň negrcala na druhý deň to bolo hrozne a ak mi bolo konečne dobre tak som sa strašne bála a rozmýšľaľa koľkými šabľami budem musieť zaplatiť ze tento pekný deň 😀