Spavosť v 1. trimestri
Ahojte baby, tiež ste mali takú spavost v 1.trimestri? Spim v noci 9 hodín a keď sa da, tak zaspím aj po obede. Kedy to zvykne skončiť? Ako ste to mali vy? Ja som za chvilu 11tt. Beriem aj progesteron, možno aj ten k tomu prispieva, aj keď nie cely čas brania sa mi tak chce spat. Dik
Ja som spala aj 16 hodín denne. Vstala som z postele, prešla do obývačky, kde som si ľahla na sedačku a zaspala. To sa nedalo. Po prvom trimestri to prestalo. Bola som síce ešte stále unavená, ale už nie takto, to sa nedalo porovnať. V tom prvom trimestri to bolo také silné, že sa to nedalo ovládať, musela som spať. A do toho som mala ešte aj nevoľnosti 🙂 Neboj, už len chvíľa, v druhom trimestri to už bude určite lepšie. Maximálne dva týždne a bude to dobre 🙂
Normalne hej
Mať ja ten čas.
V druhom trimestri ti začne opäť život a potom v poslednom trimestri začne únava znova😂
Ja som tiež v prvom triemstri stále spala. Každý jeden deň som si musela ísť so synom na obed ľahnúť. Ale v druhom mám energie na rozdávanie 🙂 . Ono ta spavosť postupne prejde.

Je to normálne tvorí sa nový človiečik v tvojom tele 🥰 ja si pamätám chodila som do práce ešte som si test nerobila takže som nevedela že som v tom ale ja som si sadla a len zívala vkuse 😁 nič sa mi nechcelo nevládala som ani sa postaviť kebyže si ĺahnem tak zaspím v momente 😄 tak oddychuj keď sa dá 😊