Špinenie
Ahojte baby ,potrebujem radu. v piatok som si robila testy , všetky boli pozitívne 😊 len mávam silne bolesti v podbrušku.. včera som mala bledý ružový výtok a dnes som trosku špinila (take bledohnede). Je to v poriadku ? Veľmi sa bojím a len zajtra sa chystám k doktorovi . Ďakujem ☺️
Ja som prvych 10tt mala normalny MS ani som netusila,ze som tehotna 😊 iba ma pichalo bolelo na pravej strane podbruska,som myslela,ze mam pruh natiahnuty 😂😂😂
Ja som tiež spinila. A to som ešte netušila že som tehotná. Stále som čakala, kedy sa spustí menzes😀😀😀
Dostala som duphaston.. na sone doktor nič nevidel len zväčšenú sliznicu.. že mám ísť v pondelok ešte na kontrolu ..
ja som tiež špinila asi týždeň alebo dva potom,čo mi vyšli pozitívne testy (ešte som nemala tehotenstvo ani doktorom potrvdené,ale bola som si istá,že som tehotná).Bola som s tým na pohotovosti a až tam mi vlasnte tehotenstvo potvrdili,bolo vidno ešte len vak a pichli mi nejakú injekciu proti krvácaniu.Inak som brala tiež duphaston a špinenie ustalo asi po dvoch dňoch.No a dnes má ten malý vačok už skoro 8 mesiacov 🙂 Držím palce 🙂
@calmmeadow mala si aj bolesti v podbrušku ? .. ďakujem , verím že to dobre dopadne 😊
@ella199230 áno,mala som bolesti podbruška a dosť veľké.Niekedy až také kŕče,ale to sa asi maternice rozťahovala.Tie prvé týždne boli tie bolesti najvýraznejšie,potom trochu poľavili,ale v podstate ma podbruško pobolievalo asi prvé štyri mesiace tehotenstva.
@calmmeadow aj dnes som bola na kontrole .. už videl aj malú bodku na ultrazvuku tak asi to je na dobrej ceste ☺️ A beriem ešte duphaston .. spinenie už prestalo našťastie 😊

To ti lekar zajtra povie ci je vsetko ok..moze to byt prask cievka, hematom....ktovie. .. Drzim palce aby bolo vsetko ok